prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2013

Av Malin - 9 mars 2013 15:32

Idag har jag och älskling städat hela övervåningen och tvättat två tvättar. Sen har jag målat mina naglar svarta med glitter i. Ikväll ska jag och älskling på rock konsert. Då tänke jag att jag ska ha rock tema på mina naglar. Det passa ju så bra. Vi ska snart äta och göra oss iordning. Dannes pappa kommer och hämtar oss snart. Så jag berättar mer imorgon. För vi kommer hem så sent ikväll.

 

Av Malin - 8 mars 2013 20:58

Idag på jobbet gick jag en promenade två stycken barn själv. För dom hade tråkigt så du fick jag gå en promenad med dom. Det var kul och mysigt. Dom leke med några som dom hittade i en skola. Sen hälsade vi på en av barnes mamma. För dom bode nära där. Till mellis åt vi korv och bröd mysigt värre. När jag hade slutat åke jag till stan och gjorde lite ärenden. Jag köpte en ny godis som jag ville prova. Sen fick jag en tidning som dom delade ut. Dom dela ut dom till alla kvinnor. För det är kvinnor dagen idag. Hoppas alla kvinnor har haft en bra dag idag. Haha när jag skulle åka hem med bussen så råkade jag ta fel buss. Jag vart lite över trött där och jag tänke nog på något annat. Tur så kom mamma och hämtade mig. Tack mamma. För en stund sen åt vi popcorn och drack lite cider. Nu får ni ha en trevlig helg nu alla mina läsare.

    

Av Malin - 7 mars 2013 19:57

Idag på jobbet gick jag och en annan fröken ut med våran lilla grupp. Vi gick ut och kollade på olika fåglar med en kikare. Det tycke barnen var så spännade. När jag hade slutat åkte jag till stan och tog min buss där. Nu har vi tänt en ljus och har det så mysigt och vi tittar lite på tv också. Den här ljuset köpte jag förra helg. Den är så fin och den lyser verkligen jätte vackert. Imorgon blir det helg igen. Det känns som det var nyss helg. Men det gör inget. Det bara skönt att få vara ledig. Fast jag trivs att jobba på mitt jobb också.

 

Av Malin - 6 mars 2013 21:12

Idag var det rätt lung dag på jobbet. Vi var ute i solen och det var så härligt ute. Sen senare på dagen skulle jag på ett möte och den gick jätte bra. Efter jag hade slutat så gick jag och älsklingen till ungdomsgruppen. Vi tittade på en film. Den var bra och rolig. Vi fick chips när vi tittade på filmen. Efter vi hade varit där så tittade vi på en lägenhet. Den var jätte fin. Vi hoppas att vi får hyra den. För vi kan ju flytta när som helst och det tycke dom var bra. Vi får hålla tummarna att vi får hyra den. Nu kommer det en gammal bild på mig. Snart blir det natti natti.

 

Av Malin - 5 mars 2013 20:18

Imorse var vi på mammas jobb igen och jag åt min frukost där som vanligt. Idag jobbet gick vi till skogen och vi åt matsäck. Det var så mysigt. Barnen fick göra olika uppdrag i skogen. Det var så kul. När jag hade slutat så mötte jag älsklingen på stan. Vi gick lite där och sen tog vi bussen till affären. Vi fick gå hem idag. Det är rätt långt att gå. Så det är lite jobbigt. Nu bjuder jag på en gammal bild på mig. Jag hade rödbrunt hår då. Färgen var jätte fin på mig. Det var julafton när jag tog bilden. Ni får ha en underbar kväll nu alla mina blogg läsare kram kram.

 

Av Malin - 4 mars 2013 20:17

Imorse var vi på mammas jobb och jag åt min goda frukost där. Idag vart det att jobba hårt. För några av fröknarna var på ett möte hela dagen. Men det gick jätte bra. Efter jag hade slutat så var jag och älskling på stan och gjorde lite ärenden. Nu är jag jätte trött. Vi ska titta lite på tv och sen blir det natti natti för vårans del. Det ska bli skönt. Natten brukar gå så fort. Man vill ju sova mera när man ska gå upp på morgonen.

 

Av Malin - 3 mars 2013 20:32

Igår åt vi jätte god efter rätt som Joline hade gjort. Idag har vi varit jätte duktiga. Först har vi burit i dom sista veden och sen har vi tvättat. Efter det så grillade vi korv. Så det var så mysigt och nästan alla våra djur var med också. Söta lilla Tote och pyret sover så sött på bilden och dom älskar att leka med varandra. Så det är jätte kul att se. Ikväll ska söta Tote sova med mig och älskling för första gången. Det ska bli så mysigt. Den här helgen gick för fort som vanligt. Men det har varit bra och rolig.

 

 


Av Malin - 2 mars 2013 15:57

Idag åkte jag,mamma,Danne och svärmor och shoppade. Vi åkte på ett ställe som vi aldrig har varit på. Så det var kul. Vi hitta alla massa fint. Vi hitta massa billiga märkes kläder. Jag är jätte nöjd med allt det jag har köpt. Kropps krämen köpte svärmor åt mig. Tack bästa svärmor. Av mamma så fick jag ett underställ och så bjöd mamma mig på ett pizza. Den var jätte god. Tack bästa mamma. Det var så fint väder där. Men när vi kom hem var det oväder. Så det varit en mysig dag med dom. Det måste vi göra om. Fast så har vi gjort förut. Vi gick upp rätt så tidigt idag. Ikväll ska vi äta grillat och sen senare ikväll blir det filmmys med alla där nere. Vi ska äta stor skål med godis mums och vi ska dricka lite cider ikväll. Det var så länge sen man drack cider så det ska blir så gott. Nu kommer det bild på min shoppingtur tihi.♥  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards