prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2013

Av Malin - 24 mars 2013 20:07

Idag har det varit rätt lung dag idag. Vi har bäddat rent våran säng idag. Så det kommer bli skönt och mysigt att få krypa ner i sägen sen. Vi har rensat massa saker idag. Sen var vi ute och det var skönt ute i solen. Vi har tittat lite på tv och sen har man duschat också. Imorgon blir det att jobba igen. Nu äter vi av den sista biten av smörgåstårtan som vart kvar igår. Nu blir det att titta på en film också.  

Av Malin - 24 mars 2013 08:55

 

                  Idag har jag och min fina Daniel varit förlovade i 1 år och 6 månader.<33

Snart ska du och jag flytta tillsammans för första gången och det kommer bli så sjukt underbart. Jag längtar
jätte mycket och då blir vi sambosar. Det är dig jag vill dela mitt liv dygnet runt med. Jag älskar dig mest
på denna jordklot. Pussisar till dig min bästa älsklingen från din Malin.

Av Malin - 23 mars 2013 20:07

Idag kom släkt och vänner hit. Dom skulle fira pappa som fyllde år igår. Så det var trevligt att det var så många som kom. Vi åt smårgåstårta,prinsesstårta och kakor. Det var jätte gott. Sen har jag och älskling tvättat också. Vi fick fina glas av Joline och Pontus också som vi ska ha när vi flyttar. Tack Joline och Pontus. Efter alla hade åkt så åkte vi till Mcdonalds. För klockan vart så mycket. Det var gott och det var länge sen vi åt där. Nu är jag jätte trött efter festen och allt. Nu tittar vi på Fångarna på fortet och dricker cola från mcdonalds.

 

Av Malin - 22 mars 2013 19:34

Idag gick en promenad med två barn från dagiset. Det var inte så många barn idag. Så då kunde vi göra det. Det så mysigt. Till mellis så fick vi pannkaka med äppelmos i. Sen fick vi en kaka och en sockerkaka som några av barnen hade gjort. Vi fick äpple också. Vi drack äppeljuice till . Det vart riktigt fredagsmys då. När jag hade slutat så vart jag hämtad. Vi handlade lite och sen köpte vi thaimat hem. För pappa ville ha det. Han fyller år idag och han namnsdag också. Grattis pappa kent på din 49 års dag idag. Haha snart så blir du 50 år. Jag älskar dig världens bästa pappa. Pappa fick en mugg och ett par strumpor av mig Danne. Det var jätte sött paketpapper också. Efter vi åt så tog man en dusch och det var så skönt. Snart ska jag och älskling titta på en film. Vi ska äta lite chips och dricka cider. Nu får ni ha riktigt bra helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 21 mars 2013 20:51

Nu mår jag lite bättre eller det kommer och går. På jobbet var det rätt lung dag. Jag hade litet möte med en av mina jobbarkompisar. Hon är jätte bra tycker jag. För en stund sen målade jag mina naglar. Färgen är rosaglitter. Riktigt fin färg tycker jag. Den passar så bra på mig. Imorgon blir det helg. Det ska bli så skönt. För jag behöver vila upp mig. För jag har inte tid att bli sjuk nu när man har fått jobb och allt.♥ 

 

Av Malin - 20 mars 2013 21:23

Idag var det också jätte kallt ute. Det vart en kort dag idag för mig på jobbet. För jag skulle på ett möte klockan 1. Så det var skönt att sluta tidigt idag. Mamma hämtade mig från jobbet. Efter mötet hämtade vi Danne. När vi hade hämtat Danne så fikade vi. Jag tog en prinsesstårta som var rosa. Efer vi hade fikat så handlade vi lite. Sen åkte vi hem. Jag tror jag börjar bli sjuk och Danne mår inte heller så bra. jag vill inte bli sjuk nu. Här kommer det en gammal bild på mig.♥

 

Av Malin - 19 mars 2013 20:44

Idag på jobbet gick vi till skogen och åt lite matsäck. Men det var lite för kallt att äta ute idag. Sen gick jag tillbaka med några barn själv. Det gick jätte bra. Det saknas fortfarande med folk. Det är många som är sjuka nu. Hoppas inte jag blir det. Sen har det varit snöstorm ute idag. Jag vill inte ha mer snö ju. Det var jätte kallt ute idag. Pappa kom och hämtade mig och älsklingen vid affären idag. När vi kom hem åt vi varsin glass.

 

Av Malin - 18 mars 2013 19:31

Idag var det fullt upp på jobbet. En av mina jobbarkompisar var inte där. Så jag fick hjälpa till och sitta i ett bord själv. Men det gick så bra. Pappa och Danne hämtade mig vi affären idag.Tack slapp jag gå idag. Jag och Danne fick handla lite. När vi kom hem så ringde en från lägenheten som vi har tittat på förut. Jippi Jag och älsklingen fick hyra lägenheten som vi har tittat på. Så vi vart super duper glada när vi fick höra det. Passa ju så bra när det är våran dag idag också. Vi åt pizza idag som vi handlade idag. Vi handlade annat gott också.      

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards