prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2012

Av Malin - 18 mars 2012 11:28

                                           1 år och 1 månad med den bästa sötnowsen Daniel.<33

Du är det finaste jag har. Du är allt för mig och det är dig jag kommer leva med resten av mitt liv baby. Daniel kjell Salenius du är den enda för mig och du är den enda jag tänker på. Jag älskar dig så mycket. Du ska bara veta hur mycket jag gör det. Jag kommer alltid att finns hos dig livet ut så är det bara. puss puss till min söta prins. 

 

  

 
Av Malin - 17 mars 2012 18:48

Idag var vi på stan en snabbis bara. Vi handlade lite mat och sånt. Danne och jag är hemma själva i natt men det kommer gå bra. Det är en bra övning för oss. Vi ska ju snart flytta så. Vi lagade tacos . Det vart jätte gott.  Snart blir det att äta lite gott. Chips och godis som vart över igår nom nom.   

 

Av Malin - 16 mars 2012 20:28

Idag var det kallt ute. Efter jag hade jobbat fick jag rosa träningar till bilen. Tack Joline igen tihi. Dom hämtade mig för vi skulle stor handlat idag. Jag och Danne åkte med Pontus och Joline. Mamma fick åka själv. Sen åkte vi hem. Nyss har vi varit hos moster vi fikade och jag fick lite olika produkter av min moster. Tack moster och tack Pontus för att du betalade tvålen åt mig. Nu blir det att titta på film eller tv vi får se vad det blir och det blir godis, chips och läsk så mysigt ju. Trevlig helg alla mina läsare.  

 

Av Malin - 15 mars 2012 20:51

Det var skönt att jobba. För att tänka på nåt annat och barnen och fröknarna gjorde så att jag tänke på nåt annant. Jag fick en massa kramar av alla förskollärare som det ju heter i engligen. När man kom hem fick man en rosarat muff. Av brosans tjej Joline. Tack så mycket. Nu saknas det bara en bil också haha. För jag har rosa träningar och en rosa isskrappa också. Men jag har haft en bil men den var så trasig så vi var tvungen att sälja den och jag fick den gratis av min granne. Det var en röd Golf. Imorrse när vi vaknade så såg vil lilla Skorpan som sov på Dannes kläder. Det såg så gulligt ut så jag var tvungen att ta lite bilder på han.  

   

   

                                        Rosarat muffen som jag fick av Joline.                                              




     

Av Malin - 14 mars 2012 18:38

Danne gick i skolan en stund. Sen så kom Monica och Danne hit. Vi grillade  korv när dom kom hit.Det var så mysigt. Det var bra för oss att tänka på nåt annat. Snart ska jag och Danne se en film och äta mycket godis haha.Vi har inte bestämt vilken film vi ska se än. Imorgon ska jag jobbat till klockan 13.00 Till och börja med.       


Av Malin - 13 mars 2012 20:19

Förlåt att jag inte bloggade igår men det hände tråkig sak igår. Så jag vart ledsen igår och idag. Jag hoppas att det blir bättre snart. Jag får tyvärr inte säga nåt än vad som har hänt. Jag tog ledigt idag från jobbet. Jag kanske ska jobba imorgon annars gör jag det på torsdag istället.Jag kan säga en kul sak i alla fall att bästa svärmor fyller år idag. Grattis Monica. Sen vill jag säga tack Pontus för att jag fick en hello kitty sak som jag fick av dig idag.  Sen vill jag bara säga tack till dig Danne att du alltid finns här hos mig. Puss på dig.

 

 
Av Malin - 11 mars 2012 20:41

Idag har jag och älskling tvättat. Det gör vi varje söndagar. För vi mest hemma hos mig. Vi har varit ute hela dan idag. För det har varit soligt och skönt ute idag. Nyss vart det efterrätt. Det vart marängsviss nom nom tihi. Imogon är jag och älsklingen lediga så vi slipper gå upp imorgon. Så det ska bli skönt. Ikväll ska man se på Big brother. Undra vem åker ut idag vem tror ni ?  

 

 
Av Malin - 10 mars 2012 20:04

Idag har man varit på stan. Jag shoppade lite nytt idag tihi. Nu blir det att mysa framför tv och titta på Melodifestivalen. Vi ska nu dippa våran egna dipp som jag,mamma och Danne har gjort .Det blir chips till dippen. Ha en mysig kväll alla mina bästa läsare

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards