prinsessanmalin

Alla inlägg den 30 juli 2023

Av Malin - 30 juli 2023 20:02

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Jag tog på mig mys kläder och sen blev det se lite serie en stund. Senare fixade jag lite frukost. Jag kollade en stund till på serie medans jag åt frukost. Senare blev det att fixa med olika saker. Idag var det regn väder igem och det kom åska. Det åskade även i fredags. I lördags var 1 årsen pappas begraving var också. Senare idag så tog jag en dusch och sen blev det att fixa kvälls mat. Nu kollar jag på olika klipp och det får nog bli tills jag ska sova.   

 

Av Malin - 30 juli 2023 08:23

I torsdag blev det fullt upp. Vi gick upp rätt så tidigt och fixade oss. Senare gick till bussen och där träffade vi en kompis.  Vi skulle till Eskilstuna för att RIX FM festivalen skulle vara där. Vädret var inge bra till och från kom det regn. Innan allt började passade vi på kolla lite i affärer. Efter det köpte vi mat från donken. Sen tog vi kort med olika kändisar och sen var det olika tävlingar som man fick prova tävlingar. Vi köpte lite donken igen till kvälls mat. Senare på kvällen började konsert. När konsert var slut träffa vi lite mer av olika kändisarna. Sen innan vi tog bussen hem handlade vi lite. När jag kom hem var jag så trött och kall. Jag var upp bara lite stund till innan jag la mig när jag kom hem.  

                                                                       

  

 



I fredags gick upp rätt så tidigt. Jag fixade mig och sen åt jag lite frukost. Senare kom min moster och hämtade mig. För vi skulle åka till Mariefred och kolla på hedlandet. Det kom massa regn då. När vi handa kollat klart så gick till en annan affär i våran stad. Efter det åkte vi åt lite lunch. Innan vi åkte hem igen så handlade vi lite. När jag kom hem vilade jag lite. Jag fick lite huvudvärk. Tror var för det var så regn väder. Senare gick vi till stan och träffade kompisar. Först handlade vi lite olika snacks. Efter det gick vi och åt mat. När vi var klara med det så gick vi hem till en kompis och kollade på filmer och åt snacks. Jag fick smaka lite rosé vin också. När jag kom hem blev det att kolla på olika klipp en lite stund innan jag la mig.   

               

   

           


Igår lördag gick också upp rätt så tidigt. Jag tog en dusch först innan jag vaknade. Jag fixade mig och sen fixade jag frukost. Senare efter det kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Malmköping för att kolla på Malma marknaden. Vi åkte tidigt innan det skulle komma mycket folk. Fast dom brukar öppna mycket tidigare och det var minder folk som sålde grejor. När vi hade gått några varv så åt vi lite lunch. När jag kom hem blev det lite markans fika. Jag kollade lite på serie en stund och sen fixade jag lite kvälls mat. Efter det kollade jag på lite serie innan jag la mig igår. Jag bloggar nog mer ikväll.  

               

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards