prinsessanmalin

Alla inlägg den 10 juli 2023

Av Malin - 10 juli 2023 20:23

I lördags var fullt upp. Vi gick upp tidigt för att fixa också. Jag packade även sista också. Vi fick skjuts  till tåget till Stockholm. Vi var fler som skulle dit. Vi skulle vara på vi som älskar 90 talet festivalen. Först gick vi lämnade det våra saker på vårat hotell som vi skulle bo en natt på. Sen åt vi lite innan vi gick till festivalen som var på Gärdet. Det var så varmt ute hela den dagen. Det kom lite regn men det försvann ganska snabbt. Den dagen gick vi mycket. Så man var så trött och ont i kroppen. Men Vi träffade några kändisar som var och tittade på festivalen. Några av dom har vi träffat förut. Vi såg även andra med. Innan vi gick till hotellet så åt vi på brödernas. För i festivalen var det så lång kö till att köpa mat. När vi kom till hotellet så kollade vi på tv en stund och sen la vi oss. För vi var så trötta.  

                                                                                                         

 

                       



I går söndags gick vi tidigt och fixade oss. Sen gick vi ner åt lite hotell frukost. Efter det hämta vi våra saker. Innan vi åkte hem så gick vi lite i olika affärer. Vi köpte även is kaffe för det var så varmt ute igår med. Medans vi väntade på tåget så tog vi en fika i närhet av tåget. När vi kom hem blev det att packa upp allt och sen tog jag en dusch. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det kollade jag bara på olika klipp innan jag la mig. Jag la mig rätt skaplig. Jag var så trött från i lördags och sen skulle jag upp tidigt.   

                     


Idag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det blev det att fixa lite frukost. När jag var klar med det så gick jag ner igen med mer tvätt. När jag kom upp igen så hängde jag upp lite tvätt. Sen tog jag en promenad och gjorde lite ärenden. Men det var så varmt fast klockan inte var så mycket ens. När jag kom hem så tog jag upp sista tvätten och hängde upp allt. När jag var klar med det så fixade jag lite lunch. Jag kollade på ett klipp också. Efter det bäddade jag rent i sängen. När jag var klar med det så gick jag och slängde skärp. Sen blev det att dammsuga och torka golvet. Så jag gjort rent på toa också. Jag har hunnit med mycket idag. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv och det får tills jag ska sova.  

         

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards