prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2020

Av Malin - 12 juni 2020 23:02

I morse fick jag också lite sovmorgon. Så jag fixade mig och sen blev de att äta lite frukost. Senare blev de att cyklade till jobbet. Idag var de så varmt ute. Så jag hade bränt mig vid nacken idag. Så jag tog lite after sun. Vi fick en stor korg med massa olika gott och en blomma av två olika barn. Så vi har i fika rummet. Jag hade med mig kakor och bjöd på idag. Så nu har vi massor att äta på. När jag kom hem blev de att äta kvälls mat och sen fick de bli en dusch. Sen har jag bara kollat på serie. Blir att göra tills jag ska sova. Nu säger jag trevlig helg och godnatt till er alla.  

         

 

 

        Idag fyller våran favorit Truls 10 år. Grattis till dig från din familj och vi älskat dig gubbeen.<33


Av Malin - 11 juni 2020 22:31

I morse fick jag också lite sovmorgon. Började senare idag. Så jag fixade mig och åt frukost. De har varit ganska lugnt idag. Idag fick jag choklad av en av barnen. De blåste mycket idag. Efter jag hade slutat så köpte jag lite nya drickor. När jag kom hem blev de fixa kvälls maten. Sen blev de bara att kolla på tv. Nu blir de att gå sova.            

Av Malin - 10 juni 2020 23:02

Igår efter jag hade vaknat fixade jag mig. Blev fullt upp igår. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter de tog jag fram kläder tills i morgon. Senare blev cyklade körden som har börjat igen. Men de är inte lika mycket folk där. Dom har även gjort om tiderna. Så vi får vara där länge. Efter som vi missa mycket när de inte varit. Så de är lugnt där. När jag var på väg hem var de så fint ute. Jag kolla på tv stund när jag kom hem och sen gick jag la mig. Jag var vädligt trött igår. Somnade direkt när jag la mig. Därför bloggade jag inte.  

      

Idag fick jag lite sovmorgon. Så jag fixade mig. Vi hade sommarfest idag. Vi hade de på morgonen och inga föräldrar fick vara med denna gång. Vi sjöng hade olika lekar och fikade. Fick den är goda dusch tvålen av en av barnen. Jag valde mynta lukten för den lukade så gott. Vi hade tema huvudbonad. När jag kom hem blev de att fixa kväll mat och sen blev att ta en dusch. Sen har jag bara kollat på olika klipp. För de inte fanns något på tv idag. Nu blir de att gå sova börjar bli trött nu. För dag har de varit fullt upp.  

   

Av Malin - 8 juni 2020 22:05

I morse gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig och sen blev de att cykla till stan. Jag passade på att göra olika ärenden. När jag kom hem blev de att äta frukost. Blev lite sen frukost. Efter de fixade jag lite med olika saker och sen kollade jag på serie. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. Tack så mycke mamma at körde mig och  grattis på din födelsedag idag. När jag kom hem blev de att äta  kvälls mat som blev över från igår. Sen fixade jag med lite olika saker och nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Truls sover redan som vanligt hehe. Känns som de varit fullt upp idag.   

     

Av Malin - 7 juni 2020 23:03

I morse gick jag upp klockan 7.00 för att gå ner med tvätten. De var redan så soligt ute då såg jag vid fönstret. Sen gick jag la mig en stund till. Senare hämtade jag tvätten. Jag hängde upp allt och sen fick den bli att ta en dusch. Redan igår tog jag fram vad jag skulle ha på mig idag. Efter duschen blev de att fixa frukost. Vi värmde mackor i ugnen. Vi provade en ny färdig gjord stuvning med skinka och champinjoner. Den var så god. Idag fick de bli en lugn dag här hemma. Senare fixade jag med kvälls maten och sen har de bara vait en lugn kväll fram för tv. Blir att kolla på tv en stund till innan jag ska sova.  

     

Av Malin - 6 juni 2020 22:40

Vi tog lite sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat fixade vi oss och sen blev de lite frukost. Sen blev de att ta de lugnt en stund. Senare cyklade jag till stan och gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev de kolla serie och äta plocksallad. För de var så längse sen. Efter de kollade jag på film. Fanns inge på tv idag. Blev en lugn nationdag detta år. Sen har jag fixat inför tvätten imorgon. Blir att kolla på tv nu tills jag ska sova.   

 

                                     Ni får ha en trevlig natonaldag alla mina vänner nu.<33


  


                      Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33

 

 

Av Malin - 5 juni 2020 22:45

I morse när jag vaknade var jag bara små trött. Tur att de är fredag idag. Ja fixade mig efter jag hade vaknat. Sen blev de att ta de lugnt en stund. De var ganska lugnt idag. De har varit ganska bra väder idag men inge shorts väder. Innan jag åkte hem blev de att handla lite. När jag kom hem blev de att äta lite och då var Truls sugen på min mat. Efter de blev de att ta en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag godnatt och trevlig helg på er alla.  

           

Av Malin - 4 juni 2020 22:43

I morse var jag lite små trött. Men de var bara att gå upp. Jag fixade mig och sen kollade lite snabb serie. Idag har var kallt och varmt ute. Vi fick pannkakstårta till frukost idag. De vart över från igår. De fanns även godis över från igår som vi har till rasten också. De var en litet firande för dom största barnen som ska börja skolan snart. vi fick en lådan med olika god saker att ha till rasten och sen fick vi päron träd som vi kan ha på gården.  Så de fick vi av dom. Så de var snällt. Idag har varit ganska så lugnt. När jag kom hem fixade vi med maten. De blev att äta de som blev över från igår. Sen har jag kollat på film. Fanns inget på tv idag. Nu blir det att gå sova nu.  

           


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards