prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2020

Av Malin - 21 juni 2020 22:34

Igår to jag fram kläder som jag skulle ha på mig idag. Idag fick jag gå upp kl 7.00 med tvätten och sen gick jag la mig en stund. Senare hämtade jag tvätten och hängde upp den. Senare blev de att ta en dusch och sen fixade jag med frukosten. Fick bli ägg macka idag. Har mest tagit de lugnt idag. Gick ner och slängde skräp. Efter de blev de att göra ett snabbt ärende. Efter de fixade jag lite här hemma och sen blev de att äta kvälls maten. Sen har jag bara kollat på olika klipp. Truls har också bara tagit de lugnr hehe. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

       

Av Malin - 20 juni 2020 22:40

Idag tog  vi lite sovmorgon. Efter vi hade vaknat blev de fixa lite frukost och sen blev de att kolla på olika klipp. Idag fick de bli en lugn dag idag. Bara små fixat och fixat in för tvätten imorgon. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter de har jag bara kolla på tv och de får bli tills jag ska sova. Här kommer en bild på Truls den är inte ny.   

     

Av Malin - 19 juni 2020 22:24

I morse tog jag lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev de att fixa omelett till frukost och sen kollade jag på olika klipp. Efter de blev de att ta en dusch.  Fick bli en lugn midsommar detta år.  Till kvälls mat blev de thaimat. Sen har jag kollat på serie. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova.  

 

Ha en mysig och trevlig midsommar nu alla mina vänner.<33



Igår var de 9 åroch 4 månader med min älskade Daniel.<33

 

Ha en mysig och trevlig midsommar nu alla mina vänner. Önskar Truls med familj.<33

Av Malin - 18 juni 2020 22:21

Idag fick jag också lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och sen blev de att äta frukost. Sen blev d att ta de lugnt en stund. Idag var de shorts väder. Men i morse var dimmigt ute. De har varit ganska lugnt idag. Efter jag hade slutat träffa jag på min bästa föräldrar. Dom bjöd på glass och jag tog cola i ställe för kaffe. För de var så varmt ute. Tack så mycket de var gott. Innan jag åkte hem blev de att handla. När jag kom he blev de att fixa kvälls maten och kolla på olika klipp. Nu blev de lite lång helg. Så de är ju skönt att vara lite ledig. Blir att sova senare efter jag har kollat på Jocke serien.   

     

Av Malin - 17 juni 2020 22:38

Igår gick jag upp som vanligt och fixade mig och sen blev de ta de lugnt. Sen när jag cyklade var inge regn i alla fall. Det regnade nästan hela dagen igår. Så när jag kom hem var jag jätt blött. När jag kom hem fixade jag lite här hemma och sen åt jag lite kvälls mat. Sen tog jag bussen till kören. Men de regnade inte och sen gick jag hem. När jag kom skulle jag blogga men jag kom inte in i bloggen. Tror dom hade något fel på sidan. Tur att jag kom in idag. Här bjuder jag bild på Truls. Jag var upp en stund när jag kom hem och sen gick jag la mig. Var så trött.  

 


Idag fick jag lite sovmorgon. Jag fixade mig och sen åt jag frukost. Sen tog jag bussen idag till jobbet. Idag firade vi midsommar. De har varit konstig väder idag. Jag hade lite onyt i huvvudet förut. Tror att för vädret var så konstigt idag. Sen hämtade mamma mig. För vi gorde olika ärenden. När vi var klara köpte vi mat hem. När jag hade ätit klart blev de att ta fram kläder tills i morgon och sen fick de bli en dusch. Sen har jag bara kollat på tv och nu blir de att gå sova. Jag är så trött.   

 

Av Malin - 15 juni 2020 22:18

I morse gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig. Efter de åkte jag och gjorde olika ärenden. Fy idag var verligen varmt ute. När jag kom hem fixade jag lite frukost. Sen fiIxade jag med olika saker. Truls hjälper som vanligt till när jag fixar här hemma. Senare har jag kollat på olika klipp och efter de har jag fixat med kväll maten. Sen har bara varit en lugn kväll fram för tv. Blir att gå sova snart.   

 

Av Malin - 14 juni 2020 22:58

Igår tog jag fram kläder tills idag och tvätten. Idag gick jag upp vi kl 7. Vi hade tvätt tid då. Men jag gick la mig en stund till sen. Senare hämtade jag tvätten och hängde upp allt. Efter de blev de att ta en dusch. Efter de fixade jag lite omelett frukost. Efter de gick jag ner och slängde skräp. Sen har jag fixat lite här hemma. Efter de har jag kollat på olika klipp och då fixade jag lite kaffe. Truls var med också. Senare blev de att fixa kvälls maten. Blir att kolla på tv tills jag ska sova.  

       

Av Malin - 13 juni 2020 22:14

Idag gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig och sen blev de att ta de lugnt en stund. Sen blev jag hämtad av min bror och hans tjej. Vi åkte och firade min mamma som har fyllt år även min bror tjej har fyllt år. Vi åt mat och efterrätt. Mamma fick sin morsdag paket idag. Vi var ute hela tiden. Vi skulle titta på deras grannes kalvar men dom ville inte komma fram idag. De var fint väder men den blåste mycket. När jag kom hem blev de bara att ta de lugnt. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards