prinsessanmalin

Alla inlägg den 1 september 2019

Av Malin - 1 september 2019 21:22

Igår blev det väldigt fullt upp. Vi gick upp tidigt. För man inte kunde inte sova mer. Skönt att gå upp tidigt i bland. Vi fixade lite frukost och sen fixade vi oss. Man kollade lite klipp. Sen hämtade mamma oss. För vi skulle till guldfynd. För våra ringar hade kommit. Dom har varit borta i posten jätte länge sen i maj. Vi köpt nya ringar för våra passar inte. V fick dom är fina blommorna som en presnt av dom att det tog som tid. Men nu är dom inne för gravering. Det lika bra att göra det på en gång. Men det var snällt av dom. Efter det var vi med vänner. För det var oliga saker på stan igen. Man kunde kolla på bilar och mortorcyklar. Det var även loppis. Så v gjorde massa olika kul på stan. Sen gick man hem och fixade sig och lämnade lite saker. Efter det tog vi en promenad till en vän. För hon hade film kväll. När man kom hem var man bara uppe en stund. Var så trött gick la mig rätt tidigt igår. Man hade smått ont i huvudet. Det var så varmt igår också.  

          

Idag tog vi sovmorgon. Efter man hade vaknat fixade man frukost och kollade på lite klipp. Sen gick vi ner och slängde skräp. Efter det träffade vi en vän. Man åt en glass. Det var verkligen varmt idag. Sen gick vi till Ugglans park. Det var sommartal med Ulf kristerson. Han sa bra saker. Han bor i våran stad. Man fick fika också. Dom var så snälla frågade också om folk ville ha vatten. För det var så varmt. Fick flaska av dom som dom delade ut. Det kom lite regn men slutade snabbt. Innan vi gick hem handlade vi. När vi var hemma stund kom det åska och regn. Tur att vi var hemma då. Efter det tog man fram kläder och saker man ska ha till i morgon. Idag är det även 1 september. Så fort fet går allså. Senare blev det att fixa kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Sen har det bara varit en lugn kväll framför tv. Provade godis drickan som jag köpte igår. Var bara tvungen att pröva den. Blir det en stund till innan man ska sova.  Man är lite smått seg nu.  

                     

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards