prinsessanmalin

Alla inlägg den 19 juni 2018

Av Malin - 19 juni 2018 22:38

I torsdags efter man hade arbetat åkte vi hem till en kompis. Vi köpte pizza tog det lugnt bara. För hans föräldrar körde oss i fredags till vårat hotell i jönköping. på lördag åkte vi till Dreamhack summer 2018. Hittade lite nytt att smaka på också. Vi åkte hem redan igår kväll. Men det slutade idag. Vi ville hem igår för det inte hände så mycket igår och idag. Vi ville ta det lugnt idag. När man kom hem igår packade man upp allt och tog fram kläder. Sen blev det bara ta en dusch  och det lugnt. Man duschade bara på hotellet. Tur var det inte så varmt inne på dreamhack. Vi gick la oss skapligt för vi var så trötta. Nu kommer det några bilder från dreamhack. Nocco bilen var där också. Blir en haul nästa vecka tror jag. Jag kan prata lite mer vad vi har gjort också. Man fick massa gratis också. Fick lite fint av barnen i torsdag. Så glad man blir tack så mycket. 

                                                         

                          Igå var det 7 år och 4 månader med min älskade Daniel. <33



Vi sov ut lite efter som vi var lediga idag. Vi åt lite frukost och tog det lugnt. Senare gick vi till stan och träffade en kompis. Vi tog en snabb fika. Sen gick vi hem. För mamma kom lämnade Truls och sen köpte vi thai mat. Sen har det bara varit en lugn kväll. Truls hittade nytt ställe att sova på hehe. Nu blir det att gå sova. Blir jobba imorgon. Var ledig idag istället för i morgon.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards