prinsessanmalin

Alla inlägg den 10 juni 2018

Av Malin - 10 juni 2018 21:54

Igår blev det fullt upp. Vi gick upp skapligt och fixade oss. Vi åt lite frukost. Senare tog vi det lugnt en stund. Efter det blev vi hämtade av svärmor. Vi åkte hem till mina föräldrar. Vi firade mamma och min brors tjej. Han tjej fyllde i måndags och mamma i fredags. Det var så fint ute så vi fikade ute. Vi fikade jordgubbar,glass,maränger och grädde. Vi hämtade även våra väskor och saker som vi ska ha till dreamhack nästan vecka. Fick en paprika blomma också. Hppas dt växer något. Fick en film av pappa som han hade redan. Så det tackar vi så mycket för. Efter det åkte vi till. Dannes bröder och pappa. Vi fck fika där också hehe. Sen hämtade vi paket och sen åkte vi hem. När vi kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Sen kom några vänner hit vi kollade på film och alla hade med sig och bjuda på. Så det blev lite sent. Så man gick nästan och la sig direkt. Man blev så trött. Tror det av värmen också.  

        

Idag tog vi sovmorgon och sen gick man upp fixade tvätten. Sen gick man ner tvättade lite. Efter det åt man frukost. Sen gick man ner och slängde lite skräp. Efter gick man på stan och skulle göra ärenden. Då träffa man på kompisar. Köpte bara dricka på fiket. För det var så varmt ute. Senare gick vi hem och hämtade tvätten. Senare blev det fixa mat. Efter det tog man fram kläder tills imorgon och sen tog man en dusch. Sen blev det ta det lugn man åt lite jordgubbar för en stund sen. Nu blir det att gå sova lite. Hoppas man kan sova också.  

  


                  Igår är det 7 år sen jag tog studenten. I onsdags var det 6 årsen han tog.   


dagarna går galet snabbt. Det känns inte som det var länge sen jag tog min student. Men den dagen är minne för livet. Jag kommer ihåg sakerna man hade runt halsen hade trasslat sig så jag nästan inte fick av sakerna. Men vart nästan strypt av alla sakerna. Till slut fick jag bort dom med lite hjälp. Vi var nära klippa bort dom. Tur så gick det ändå. Ville helst inte klippa dom. Älsklingens student är också ett minne för livet.  

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards