prinsessanmalin

Alla inlägg den 18 februari 2018

Av Malin - 18 februari 2018 21:48

I morse började man dagen sova ut lite. Sen gick man ner med tvätten. Efter det slängde massa skräp. Efter det kom mama. Vi slänge mer skräp. Sen åkte vi stor handlade. Det lika bra att vi gjorde det. Vi skulle gjort det i vecka men jag kanske sjuk då. För älsklingen är det redan. Så han fick bli hemma idag. Man åt någo lätt där också. För jag åt aldrig något frukost. Sen hämtade man tvätten och hängde upp den. Efter det packade man upp allt och sen fixade man lite kvälls mat. Efter det tog man fram kläder tills imorgon. Sen blev det en dusch. Sen blev det tv mys. Blev en semla. Efter som vi firar 7 års dag idag. För det fanns ingen tårta. Vi åt aldrig en semla på semeldagen. Det var en vanilj semla mums. Vi kunde inte gå ut och firar heller. Truls Blev nyfiken på godiset också. Nu blir det att gå sova snart.  

                                                                          7 hela underbara år med min underbara Daniel.<33


Helt galet vad åren och månaderna går fort. Mer år och minnen ska det bli med dig. Det känns som varit tillsammas hela vårat liv. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går också. Pussar och kramar till dig min fästman Daniel från din fästmö Malin.   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards