prinsessanmalin

Alla inlägg den 4 februari 2018

Av Malin - 4 februari 2018 21:44

Igår var det fullt upp. Först sov vi ut lite. Man fixade sig lite och sen åt man frukost. Sen hämtade mamma oss. Vi hämtade också svärmor. Vi åkte till hedlandet. Fick pengar av svärmor som jag kunde handla för där. Dett var min sena födelsedags present. Vi var i andra affärer med. Vi åt även sen lunch. Efter detb åkte vi hem. Tack så mycket för en trevlig dag idag. När vi kom hem tog vi det lugnt lite och sen åt vi lite mat. Efter det fixade man sig och sen blev vi hämtade av älsklingens bror. Vi åkte på rock konsert. Fick en skiva också. Vi kom hem sent. Så man gick la sig så fort man kom hem. Här kommer det några bilder från igår. 

    

                                                          

I morse sov ut och sen gick man ner med tvätten med kläder. Medans man väntade på att den skulle bli klar så fixade man lite frukost och sen kollade vi på Melodifestivalen 2018. Man åt även lite godis. Köpte inte så mycket denna gång. det räckte bra till mig. För vi såg inte på den igår. Sen gick man ner med nästa tvätt och det blev sängkläder. Så man bytt rent sängen. Så det blir extra skön att sova. Efter det tog man fram kläder tills imorgon. Man har även rensat strumpor. Truls ville hjälpa mig med och när jag fixa det rent med sängen också. Så man har varit duktig idag. Efter kvälls maten blev det att ta en dusch. Sen har bara var mys framför tv med lite kaffe. Nu får det bli att gå sova lite. Här kommer det lite bilder från idag. 

               


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards