prinsessanmalin

Alla inlägg den 11 februari 2018

Av Malin - 11 februari 2018 20:42

Helgen har varit fullt upp. I fredags dag man en fin bild på Truls. Men det har varit en lugn dag. Så jag kunde gå tidigare då. Efter som jag var länge i torsdags. Så när man kom hem tog man en dusch och fixade sig. Efter det åkte vi och firade en kompis. Vi fick pizza och annant gott. När man kom hem tog man det lugnt en stund innan man skulle gå och sova.   

        

Söta Truls i natt tror jag att bilden är från. Igår Sov vi ut och sen åt man lite sen frukost. Det blev en lugn dag och sen åt vi lite kvälls mat. Senare firade vi älsklingen. Sen blev det bara en lugn kväll och sen blev det att gå sova.   

  

Imorse kom älsklingens moster. Hon skulle fixa vårat hår och fira älslingen. Han klipptes sig och färgade håret. Hon färgade mina ögon bryn. Färgen hette mörkbrun/svart. Men i hade inte i den så länge. Så det blev en bara färg. Så tonade hon mig en lila röd färg. Det blev bra. Mitt hår känns tjockare. Fast jag redan har tjockt hår heheh. Jag och älskling fick present av henne. För jag fyllt år och sen tror jag att det var för det är alla hjärtans dag snart också. Tack så mycket. Sen kom min släkt också och firade han. Sen fick det bli att ta fram kläderna tills imorgon och sen tog man en dusch. Sen åt lite mat. För man har ätit mest fika idag. Sen har det bara varit en lung kväll. Nu blir det att gå sova.  

                 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards