prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2018

Av Malin - 4 november 2018 22:07

I morse gick man upp rätt skapligt. Efter man hade vaknat blev fixa lite god frukost. Det blev att kolla på lite tv medans man åt frukost. Man tände även lite ljus. För det var lite kallt på morgonen. Fick bli den lugn dag idag med. Har mått lite små konstigt lite då och då igen. Brukar bli så ibland när man tar lugnt också. Hoppas man inte blir mer dålig. Man bara små fixat med lugna saker. Senare fixade man mat och sen tog man fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att ta en dusch. Tog även på en ansiksmask också. Det behövdes. Truls har hittat ett bra ställe att sova på idag också. Sen har man kollat film och tv. För stund sen blev det kaffe. Det blir att sova tidigt i kväll. Det behövs och man är så trött nu.  

   

Av Malin - 3 november 2018 21:44

Igår vart rätt så fullt upp. Det var väldigt dimmigt när man vaknade. Man fick även lite somorgon. När man hade vaknat så blev det att fixa frukost. Ble gröt frukost. Jag blev ledig idag. Så då passade man på att fixa lite här hemma och även tog det lugnt lite. Till lunch blev det pizza. Som blev över förut. Senare fixade man sig och sen blev man hämtat av en kompis. Älsklingen ville vara hemma. Det var haloween party. Vi fick mat och annat gott. Sen blev det rätt sent. Så det blev att ta dusch när man kom hem och kollade på tv. Dörför blev dte ingen blogg igår. Sen blev det att sova.  

                        

Idag gick man upp skapligt. Gick inte sova så länge idag hade ont i kroppen men det gick över. Man har mått lite konstigt idag. Hoppas inte något på gång nu bara. När man vaknat så blev det att äta frukost. Blev mest lugn dag idag. Har varit så seg trött idag. Senare fixade man kvälls mat åt lite tidigare idag. Sen blev vi hämade av kompis. Han skulle handla så då passade vi också på att göra det. Hittade ny nocco också. Man kollat på film och ätit gott. Blir att kolla på tv en stund till innan man går sover.  

                                   

Nu har man tänt ljus här hemma och tänker på dom inte finns här hos längre. Klocka tog man från mormor och morfar när dom dog. Dom har haft den sen jag var liten så den bytte extra mycket.    

Av Malin - 1 november 2018 22:15

Igår blev det fullt upp. Först åt man lite frukost och sen åkte vi väg. Hade kaffe med mig. Hann inte dricka upp den innan. Det var fint väder hela dagen. Soligt och härligt. Blev en lång dag. Ska bli kul att läsa den här boken. När man kom hem blev det att fixa sig och sen tog man en promenad till stan. Skulle ta bussen men blev inte så. Åt på resturang med jobbet. För en skulle sluta hos oss. Så vi hade trevligt. Det blev mat och fika. Sen körde en jobba kompis hem mig så det var snällt. Så när man kom hem var man så trött. Så det ble inge blogg bara tv och sen sova.  

                   
 

                                  Happy Halloween. Hoppas ni har en mysig halloween idag.  


Idag har det varit rätt lugnt. Gick hem rätt tidigt idag. Det var så soligt idag med och inte så kallt heller. Man fick fika på jobbet idag. Helt sjuk nu är det 1 november. Men var så trött när man kom hem. Det var nog Truls också. Efter det kom mina föräldrar och hämta mig. För dom ville bjuda oss på resturang. Älsklingen blev hemma så han orkade inte åka. Så vi åt lyx mat. Tack så mycket. När vi kom hem har man bara kollat på film och drack kaffe. Snart blir det att gå sova.  

   


 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards