prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2018

Av Malin - 12 november 2018 21:47

I morse mådde man lite bättre. Truls ville inte att jag skulle åka i morse. Men det brukar han inte vilja heller. Det regnade i morse och solen kom fram senare. Det var rätt lugnt idag men hade lång dag idag. Måste köpa vitaminer hoppas man blir bättre av det. Så man blir helt bra igen. Skulla ha vart på möte idag men blev inte så. Samir och viktor boken kom idag. Förut åt man kvälls mat och senare blev det film. Man har även små vilat också. Nu blir det sova. Sov tidigt igår kväll och det var skönt.   

       

Av Malin - 11 november 2018 21:01

I morse sov man ut. Efter man hade vaknat blev det att tvätta lite. När man kom upp igen blev det att fixa lite frukost medans man väntade att tvätten skulle bli klar. Senare hämtade man tvätten och hängde upp den. Man har mått konstigt igen. Har fått samma virus som jag hade förra helgen. Har haft så ont i benen och haft små feber. Man har haft så ont i kroppen också. Så har vilat och tagit alvedon. Man känner sig så trött. För igår mådde man bra. Så det så konstigt virus. Sen har man fixat med maten och ta fram kläder tills i morgon. Efter blev det dusch och det var härligt. Nu har man bara kollat tv. Bklir att soa snart är så trött och hoppas man mår bättre i morgon.  

           


                              Idag är det 2 år sen morfar somnade in och saknaden är stor. <3  

 

 

Grattis bästa pappa på fars dag hoppas du får en bra dag idag och hemma väntar ett paket till dig också. <3

Av Malin - 10 november 2018 21:25

Man sov ut lite på morgonen idag. Så det var härligt. Efter man hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Vi kolla lite en live på youtube som ska sändas hela dagen. Så vi har med tagit lugnt. Man har små fixat lite här hemma. Sen har Truls och jag tagit lite roliga bilder tillsammans också. Om en exat månad har mna namnsdag också. Blev sen kvälls mat idag. Men sen har man kollat på tv och ätit lite gott. Blir att vara upp en stund till innan man går och sover.   

     

Av Malin - 9 november 2018 22:21

I morse fick man sova ut lite. Vakna av att det regnade massor ute och att dom håller på att bygger utanför oss. Jag fixade frukost efter man hade vaknat. Var ledig idag efter som jag jobbat sent dom andra dagarana. Så det var skönt. Då passade man på att filma en video. Så hoppas ni kommar gilla att se den. Den här boken kommer bli spännande att läsa. Synd bara att det inte blev en signerad av den. Sen har man mest tagit det lugnt. Det tog lite tid att ladda upp den bara. Sen gick till stan och gjorde ärenden och träffa kompisar. Då regnade det inte i alla fall. Det har varit dåligt väder hela veckan också. Blev att äta lite och handla. Sen träffade man moster hon skulle också handla. Hittade lite nytt som är gott också.  Sen skulle hon lämna lite saker. Så hon körde hem oss. För det kom lite små regn då också. Så tack så mycket för det. Sen har man bara kollat på tv och ätit gott. Blir att vara uppe en stund till innan man går och sover. Igår gick man la sig skapligt var så himla trött då.  

                       

https://www.youtube.com/watch?v=YJ_9NeQLaKU

Av Malin - 8 november 2018 22:10

Man var rätt så trött på morgonen idag. Truls vill inte att man åka väg heller. Tur går det alltid över. Det så mörkt när man ska åka också. För det var tidigt då. Det har varit rätt lugnt idag men hade lång dag idag. Så när man kom hem var det mörkt också. När man kom hem blev det fixa kvälls mat. Vi fixade kladdkaka för det var kladdkaka dagen igår. Men går blev för sent att fixa det. Truls var gosig på kvällen också och ville ligga i knät också. Nu blir kolla på tv en stund till innan man går och sover.  

   

Av Malin - 7 november 2018 22:13

I morse var man rätt så trött. Men det gick över så fort man fick i sig frukosten. Ingen sol idag heller. Nu vill man ha sol tillbaka. Det blir så mörkt fort. Hade lång dag och det var mörkt när man skulle åka hem. När  man kom hem fixade man kvälls mat och sen blev det att ta dusch. youtube har gjort. Älskar dom är fina läppstiften som en som heter Amir från Truls blir alltid nyfiken när man håller på med något. 7 september var det 3 år sen mormor somnade in också. Nu blir kolla på tv och sen sova.  

                         

Av Malin - 6 november 2018 22:28

I morse när man vaknade mådde man bättre. När brukar vänta på buss brukar alltid var fåglar på det här trädet på morgonen. Inge sol idag heller. Men det var inte så jätte kallt som tur är. Men det var lång dag idag. Så man var jätte trött. Så man orkade bara fixa mat och sen fick det bli ta det lugnt. Kollade på tv och nu blir det att sova.   

Av Malin - 5 november 2018 22:25

I morse var man lite trött. Men tog alvedon i alla fall. Man mådde lite små konstigt. Men det gick över. Det var lite små dimmigt idag. Så det har inte varit så bra väder idag. Det var sen dag idag. Man var så trött och mådde konstigt. Man vilade lite när man kom hem och åt kvälls mat. Sen mådde man bättre. Sen har man bara kollat på film och tv- För stund drackk man kaffe. Senn hade vi fixa lite choklad bollar. Nu blir det att sova. Är så trött. 

   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards