prinsessanmalin

Alla inlägg den 22 februari 2015

Av Malin - 22 februari 2015 22:48

Idag tog vi riktig sovmorgon. så åt vi lite mat istället för frukost. Sen har vi bara tagit det Lugnt. Jag tog bort kläderna från ställningen för det hade torkat nu och så har tagit fram kläder tills i morgon. Killarna bakade kladdkaka men det gick inte så bra för dom haha. Sen kom svärfar och fikade lite snabbt. För han skulle hämta Robert. Sen åt vi kvälls mat lite senare. Senare på kvällen åkte våran kompis också hem. Vi hjälpa han ner med alla hans saker. Sen tog man en dusch och tog på sig sina sköna natt kläder. Nu myser man ner sig i soffan och tittar på tv. Snart blir det att sova. För det ju jobb dag i morgon igen. Hoppas man kan sova nu då. För vi sov för länge idag. 

 

Av Malin - 22 februari 2015 22:14

Igår gick vi upp halv 6 och fixade oss. Sen gick vi ner till tåget. När vi kom fram åt vi lite frukost. Sen tog vi taxi dit vi skulle. Robert skulle spela en tväling där. Det var på ett hotel. Vi fick gratis kaffe där. Det var ju snällt. Efter var vi på en pub. Dom tog en öl där. Sen vart det att gå lite affäer som fanns där och sen åt vi mat. Då var vi super hungriga. Sen tog vi taxi till Stocholm stan. Så vi gick vi i lite affärer där med. Vi tänke ta tåget som gick lite tidigare vad vi hade tänkt oss men vi missade den. För vi gick lite fel. Så vi åt lite och fikade lite medans vi väntade på det andra tåget. Jaghittade en ny rosa glass som hette Malin säger vi heheh. Jag vet att den har bara funnits utomlans. Se gick i alla fall rätt sen. När vi kom fram fick vi gå hem. För det gick ingen buss. När vi kom hem så såg vi på melodifestivalensom vi missade då. Här kommer det bilder från går dagen och jag hittade massa fint som jag blev så nöjd med. Jag hade en bra dag igår. Tack så alla för igår som var med. Det kommer ett till inlägg vad vi gjorde idag. Så det inte blir att för långt inlägg nu. 

                                                                                              
                

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards