prinsessanmalin

Alla inlägg den 8 februari 2015

Av Malin - 8 februari 2015 21:55

Senare på fredags kvällen kom febern tillbaks igen och du började jag spy också. Jag brukar göra det när jag har så hög feber. Så jag la mig tidigt då vad än jag brukar göra på fredag. När jag skulle gå upp på lördags morgon spyde jag igen. Danne åkte till sin bror igår och mamma hämtade mig. Det inge kul att vara själv hemma när man är sjuk. När jag kom till dom tog jag lite alvedon och åt lite frukost. Sen sov jag nästa hela lördagen. Jag åt lite kväll och senare blev det melodifestivalen. Idag mår jag lite bättre. Men febern går lite hitt och ditt. Men den inte så hög längre. Jag gjorde så mycket saker i fredag det var nog därför det blev så hög. Men man bowlar inte ofta så det var det nästan värt det. Mina föräldrar och firade min mormor. Jag stannde hemma här och tog det lugnt. Dom köpte en semla vanilj till mig som jag kunde fika medan dom var där borta och fikade. Tack så mycket det var gott och jag drack minni cola. Hehe Truls har hittat ett bra ställe att sova på. Det blir att vara hemma måndag och tisdag så får vi se hur jag gör. Febern måste gå helt bort nu. Så den inte kommer tillbaka. För det har vi inte tid med. 

   


Av Malin - 8 februari 2015 19:58

Förlåt att jag inte har blogga på två dagarna nu. I fredags så jobbade jag och jag var väldigt hes då. Var också febrig men jag tog alvedon och då gick febern ner. Jag kaste lite skärp med barnen som vanligt annars var det lugnt på jobbet. Efter jag hade slutat jobbet så möte jag Danne och en kompis. Vi gick hem till oss en stund. Sen gick vi till stan och möte en till kompis. Efter det gick vi ner till bowlinghallen. För vi skulle fira våran kompis där. Vi bowlade lite och sen fick vi tacobuffe. Dom bjöd oss på dricka och choklad eller caffe. Jag tog choklad. Tack så mycket för det. Sen bowlade vi en stund till. En kompis mamma körde hem oss. För kompisen hade ändå saker hemma hos oss. Jag gör en till blogg inlägg nu så det inte blir allt för långt. Det var så kul att bowla.   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards