prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2013

Av Malin - 14 februari 2013 20:04

Idag på jobbet så fick alla barn ha varsin leksak med till jobbet om du ville. Så det var mysigt och roligt att dom hade det. När jag och älskling hade slutat så kom mamma och hämtade oss. För vi skulle handla massor med saker till helgen och så. Idag är det alla hjärtans dag. Jag och älskling har inte köpt något till varandra. Vi vill spara våra pengar tills vi ska flytta och så. För en stund sen åt vi vaniljhjärtan. Dom är så söta och goda. Dom passar så bra till den här dagen. Ni får ha en mysig alla dag idag alla mina läsare.

 

Av Malin - 13 februari 2013 19:33

Det har kommit jätte mycke snö nu. Det räcker nu med snö. På jobbet så fick barnen måla ute på snön. Det vart så vackert med alla olika färger. När vi hade slutat fick vi gå hem och det var jätte kallt ute. För en stund sen var vi hundvakt. För mina föräldrar skulle handla lite. Nu bjuder jag på en riktigt gammal bild på mig.

 

Av Malin - 12 februari 2013 20:03

Det var en lung dag på jobbet. Jag gick in med några barn själv idag. Idag slutade jag tidigare. För jag skulle på ett viktigt möte. Mamma hämtade mig på jobbet. Vecka 9 ska jag på praktik på förra dagiset som jag har varit på. Om jag trivs och att det går bra så kommer jag få ett jobb där. Jag  vart så glad när jag fick veta det. Snart kanske vi har en lägenhet också. Mamma känner en som ska flytta. Min kille ska också kanske få sitt jobb. Så det går bra för oss båda. Det är jätte bra. Idag fyller min kille 22 år. Grattis älskling. När vi kom hem så firade vi han. Vi åt semlor. För det är semmeldagen idag. Så sjukt gott det är.

 

Av Malin - 11 februari 2013 19:59

Imorse väntade vi på mammas jobba. Jag åt frukost där. Nästan alla har kommit tillbaka till jobbet igen. Så det är bra. När jag hade sluta så kom mamma och hämtade mig och älsklingen. För vi skulle handla på stan. Till kvällsmat åt vi thaimat. Vi åtlite fest mat för imorgon fyller min bästa pojkvän år. Det var jätte gott. För en stund sen tittade vi på Farmen. Jag drack kaffe latte caramel. Den är så grymt god. Jag åt två mini choklad också.

 

Av Malin - 10 februari 2013 20:16

Idag har rensat och städat nästan hela dagen. Jag har titta lite på tv också. Sen har jag målat mina naglar ljus rosa. Dom vart så så fina. Det var så fin rosa och den är ny. Den färgen är verkligen min färg haha. Alla som känner mig vet det. Det vart lite utanför men det gör inget och jag gjorde lite snabbt. Det går bort imorgon. Hoppas ni har haft en bra helg som jag har haft. Nu blir det mys framför tv.

 

Av Malin - 9 februari 2013 20:11

Det var kul att bowla igår.Vi hade disco lysen på bowlinghallen. Det var så coolt. Mina strumpor lyste också .Idag tog jag och älskling sovmorgon. Det var så skönt. Vi har tvättat två tvättar idag. Sen har jag stor rensat mina saker. Två fulla påsar har jag fått kastat. Imorgon blir det mer. Det så skönt att rensa bort lite. När mamma kom hem från jobbet åkte vi till mormor. För hon fyller år idag. Vi fick god mat där och tårta. Grattis mormor. Så jag har haft en bra dag. Den här dagen har gått så snabbt. Nu håller jag och älskling på att titta på Melodifestivalen och jag äter godaste chokladen som finns mums. Jag dricker cola till chokladen. Ni får ha en mysig kväll nu alla mina läsare.

 

 

Av Malin - 8 februari 2013 15:19

Idag vart det en knas dag. För när jag var på väg upp till mitt jobb mötte jag en mamma som har sin son på mitt jobb. Hon sa att alla barn kunde inte komma idag. För alla hade magsjuka. Men jag gick till jobbet kollade om det fanns några där. Då kom Sanna och sa att det var två barn här bara. Alla fröknar var sjuka också. Men vi gick till stora lekparken som är vid stan. Vi hade med oss kex. Vi körde dom i en tvillingvagn. Vi turades om att dra den. För det vart så tungt. För det är mycket snö ute. Mamma kom och hämtade mig halv 11. För jag behövde inte vara där mer idag. Mamma och Danne skulle på ett möte. Medans dom var på det gjorde jag ärenden. När dom var klara så åt vi lunch på cafe Prinsen. Jag åt köttfärspaj. Vi var så hungriga. Snart ska jag och älskling fira en kompis som har fyllt år. Vi ska bowla och äta tacos. Så det ska bli kul och gott. Vi köpte paken idag. Grattis Katta i efterskott. Jag ska snart börja fixa mig. Haha det vart en långt inlägg idag. Ni får ha en skön helg nu alla mina läsare.

 


Av Malin - 7 februari 2013 19:27

Idag vart en lung dag idag också. Jag har bara titta på tv idag. Imorgon blir det att jobba igen. För jag mår bättre nu. Så det är skönt att jag är frisk från magsjukan. Nu tittar vi på Farmen. Jag drick energy och äter apelsin också. Bästa att äta mycket frukt så jag inte blir sjuk igen. Skönt imorgon blir det helg. Det ska bli så skönt.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards