prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2013

Av Malin - 28 februari 2013 19:56

Idag var vi på mammas jobb igen och jag åt fruksot där igen. På jobbet gjorde vi lite olika experiment. Så det var kul. När jag hade slutat tog jag bussen till affären. Jag och älskling köpte varsin glass. Det var så gott. Vi firade lite att våren är på väg hit nu tihi. Men det var varmare igår. Nu håller vi på att titta på lite tv.

 

Av Malin - 27 februari 2013 20:10

Imorse fick vi vara på mammas jobb och jag hade med mig frukost som vanligt. Idag var våren här. Det var jätte varmt idag och snön håller på att smälta. Så det är så härligt. Vi var ute rätt länge idag. Bara för det var så skönt väder idag. För en stund sen var vi hundvakt. När mina föräldrar hade kommit hem hade dom med sig semlor. Dom blir nog årets sista semlor. Jag åt min med varm mjölk i. Det är så gott.

 

Av Malin - 26 februari 2013 20:15

Idag på jobbet så gick vi till skogen och åt matsäck. Jag fick matsäck från jobbet. Så jag behöver inte ta med mig det. Vi kommer gå till skogen varje tisdag. Det var så mysigt när vi var där. Dom byggde kojor och andra grejer. Dom var så duktiga. Så det var kul att se det. Jag åt min lunch på min rast idag. Vi fick äta glass idag. För en fyller år idag. Barnet ville bjuda på det. Så det var gott. För en stund sen så duschade man och det var så skönt. Usch jag har blivit så snorig. Jobbigt värre. Jag åt nyss apelsin. Hoppas att det kanske hjälper lite. Det är så gott också.

 

Av Malin - 25 februari 2013 20:00

Imorse var vi på mammas jobb och jag åt frukost där. Det gick jätte bra på mitt nya jobb. Barnen gillar mig redan och fröknar är helt underbara. Så det kan inte bli bättre. Vi var ute i solen imorse och det var så härligt. Efter lunch så spelade vi spel. Jag åt mellis med dom också. Så det är mysigt. När jag hade slutat vart det att åka till stan. För jag skullle ta min buss där. usch jag har blivit förkyld. Hoppas att det inte blir värre bara. Nu blir det mys framför tv.

 

Av Malin - 24 februari 2013 20:09

Dagen startade vi med gröt ägg mums. sen kom Joline hit också. Till lunch åt vi korv och bröd. Det var så mysigt att grilla krov. Solen kom när vi skulle grilla så det var jätte bra. När vi kom in så såg jag att Pyret och Smulan sov nära varandra. Det var så kul att se det. Till kvällsmat så grillade vi kött. Det var så länge sen vi grillade. Det var jätte gott och till efterrätt åt vi chokladpudding. Det var rätt länge sen vi åt det också. Fast vi orkade inte äta så mycket av den. Jag och min älskling har haft en underbar och en mysig dag idag. Imorgon gäller det. Jag är lite narvös men det kommer nog gå bra på mitt nya jobb. Nu blir det en lung kväll framför tv.

    

Av Malin - 24 februari 2013 09:33

                             Idag har jag och min älskade Daniel varit förlovade i 1 år och 5 månader.<33


Jag är så galet kär i dig. Du betyder verkligen allt för mig. Du och jag är gjorda för varandra. Jag kan aldrig sluta tänka på dig. Vi har så många och underbara minnen tillsammans. Jag vill alltid dela mina minnen med dig. jag druknar i dina ögon för du är å himla fin. Puss puss till min sötnos från din älskling.

Av Malin - 23 februari 2013 20:14

Idag har det varit en lung dag. Jag och älskling har varit ute i solen idag och det var så skönt och härligt. Sen har vi tittat på två filmer. Vi har tvättat två tvättar också. Sen kom Pontus hit. Han hade köpt fika. Han hade köpt goda kaker mums. För en stund sen målade jag mina naglar babyblå och med glitter på. Dom är jätte fina färger. Så mina naglar vart riktigt snygga. Nu håller vi på att titta på Melodifestivalen. Vi äter och dricker gott också.

 


Av Malin - 22 februari 2013 20:07

Idag så stor handlade jag med mamma och vi gjorde lite andra ärenden också. Vi hämtade Danne när han hade slutat. När vi kom hem så fikade vi först. Sen så gjorde vi rent till kattlådan och alla djurens burar. Så det är skönt att det är gjort. Usch jag tror jag börja bli sjuk igen. För jag har ont i halsen och har munsår. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. På måndag är min första dag på nya jobbet. Så jag får ta det lungt den här helgen. Nu blir det mys med älsklingen. Vi ska titta på någon bra film och äta godis mums det ska bli så gott. Vi ska dricka hallonsoda till mums. Ni får ha en mysig helg nu alla mina läsare.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards