prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2012

Av Malin - 16 november 2012 20:29

Imorse körde mamma mig. För jag skulle på ett jätte viktigt möte. Det gick jätte bra. Det börja går framåt med jobb. Så det är jätte bra. Efter mötet så gjorde jag och mamma ärenden. Sen åkte vi hem och åt lite lunch. Jag gjorde gröt till mig och Danne. Nu har jag och älskling fredagsmys och med massa gott. Jag dricker julmust också. Det är så gott. Ni få ha en trevlig helg nu alla mina fina läsare.

 

Av Malin - 15 november 2012 20:10

Haha vilken dag det har varit idag. Jag mina arbetskamrater gick en promenad i skogen och där hittade vi en kniv. Det var inte en vanlig kniv. Så vi ringde polisen och dom kom och hämtade kniven. Jag har hört att det brukar vara några just där på kvällarna. För det var bil spår och moppe spår. Så det var lite läskigt. Men det var lite som äventyr också haha. Men det var bra att polisen fick den i alla fall. Så nu är den i rätta händer. När jag kom hem fikade vi kladdkaka. Som mamma hade gjort. Pappa kompis var där också. Det var ett tag sen jag åt det. Sen körde våran kompis mig och Danne till stan. För han skulle ändå hem då. Vi skulle köpa lite gått och vi skulle gå på bio. Vi såg på Breaking dawn del 2. Den var jätte bra. Så nu har jag änkligen sett den. Jag har väntat på den så länge. Synd bara att det var sista filmen:(

   

Av Malin - 14 november 2012 20:46

Idag har det varit en lång dag. Först så jobbade man lite och hämtade mamma och Danne mig. Vi gick till fiket. För där var pappa och kompis där. Efter det var Danne och jag på stan i några timmar. För vi väntade tills ungdomsgruppen skulle börja. Vi kollade lite affärer medans vi väntade. Danne hade köpt födelsedagspresent och julklapp till mig idag. Jag undrar vad det kan vara tihi. Jag är så nyfiken nu. Jag fyller ju snart år och jag längtar så mycket. Nu har man det mysigt. För jag har tänt lite ljus. Det tycker jag är så mysigt.

 

Av Malin - 13 november 2012 20:56

Glömde säga igår att min pappa gjorde gröt till frukost till mig. Det var så snällt av han. Imorse när jag vaknade så hade jag lite ont i halsen. Vill inte bli sjuk igen. Men jag gick till jobbet ändå. När jag kom till jobbe fick jag träffa en kompis som har gått i samma kör som mig så det var kul att se han igen. Det var rätt länge sen jag träffade han. Så jag vart lite chockad att han skulle vara där. Snart blir det att gosa ner sig i sängen och sova. Det ska bli så skönt. För jag är super trött. Det är en ny dag imorgon också. Natti natti sov så sött alla.  

 


Av Malin - 12 november 2012 20:00

Jag jobbade på Campus idag som jag ska göra tills jag hittar ett nytt dagis igen. Det var rätt så lung dag på jobbet. Jag slutade klockan 13.00 idag så det var skönt. Nu blir det titta lite på tv. Nu bjuder jag på en söt bild på Hello Kitty som jag älskar som ni kanske har märkt.  

 


Av Malin - 11 november 2012 20:09

Imorse när jag vaknade så tog jag en dusch och sen gjorde jag våfflor som vi alla åt av. Det var så gott och det var rätt länge sen jag åt det. Så vi firade fars dag med våfflor och pappa fick ett fin kort av mig. Jag och älskling har tvättat två tvättar idag och så har vi tittat på film. För en stund sen åt vi blåbärstårta som mamma hade köpt efter som det är fars dag idag. Vi ville firade med lite gott. Grattis världens bästa pappa på fars dag. Jag älskar dig pappa. Nu blir det bara mys framför tv.

     

   


Av Malin - 10 november 2012 20:28

Idag tog jag och Danne sovmorgon. Det var super skönt. Till frukost vart det vitlöksbröd mums. Sen vart det att titta på fim. För det var inget roligt väder idag. Vi delade på en red bull och åt lite chips som vart över från igår. Det var så gott att dricka red bull. För det var så länge sen jag drack det. Efter det så stor städade vi hela övervåningen och byte på kattlådan. Efter vi hade ätit kvällsmaten så tittade vi på en till bra film. Nu blir det bara mys framför tv med älsklingen. Ha en fortsatt trevlig kväll alla mina läsare.

 

Av Malin - 9 november 2012 20:17

Imores när jag vaknade så tog jag en dusch. Sen fixade jag och älskling frukosten. Sen vart det att titta på två stycken Johan Falk filmer. Dom var så bra och spännade. Efter det åkte vi på stan med pappa. Våran kompis körde oss till stan vi fikade och gick i affärer. Vi handlade lite till fredagsmyset. Vi pantade lite burkar också. Sen tvättade jag mina ytte kläder som jag hade på dagis. För det behövdes verkligen. Nu blir det fredagsmys och vi ska äta chips. Vi dricker hallonsoda också.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards