prinsessanmalin

Alla inlägg den 11 september 2023

Av Malin - 11 september 2023 20:03

I lördag gick jag upp tidigt för att gå ner med lite tvätten. Det var så dimmigt ute då. När jag gick upp igen så fixade jag mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Senare hämtade jag upp tvätten och sen hängde jag upp den. När jag var klar så blev vi hämtad av mamma. Vi kollade först på en loppis och sen kollade vi på olika affärer.  Sen handlade vi lite och sen åt vi glass. VI har inte ätit där i sommar. Dom stängde glass butiken i söndags. Pyret var med också. Hon fick hund glass men hon ville äta den när hon kom hem. När vi kom hem blev det att ta det lugnt och senare blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det att kolla på serie och klipp. Jag la mig rätt skapligt då.   

          


I söndags gick vi upp skapligt. Jag fixade mig. Efter det kom mamma och hämtade oss. Vi åkte till Eskilstuna på olika loppisar. Sen blev det att äta lunch. Efter det åkte vi till mamma och hämtade lite saker. fick även  grönsaker, bär och  frukt. Från trädgården. Blir nog sista gången där i från. Når vi kom hem blev det att fixa lite kaffe och kollade på lite olika klipp. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det kolla lite klipp. Sen blev det att kolla och tv innan jag gick la mig.  

 


Idag måndag gick jag upp tidigt och fixade mig. Sen tog jag det lugnt en stund och sen cyklade jag till jobbet. Det var så dimmigt och mygg ute då. senare kom solen. Det varit lugnt idag. När jag kom hem blev det fixa lite mat som gick fort att göra. Idag blev jag sjuk också. Jag känt till från dom här dagarna och idag kom det. Jag är förkyld. Jag är snorig och hostig. Så blir hemma i morgon. Nu kollar jag på idol och sen får gå sova. Jag är så trött nu.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards