prinsessanmalin

Alla inlägg den 2 september 2023

Av Malin - 2 september 2023 19:57

I onsdags så gick jag extra tidigt. Jag tog en dusch efter jag hade vaknat. Sen fixade jag mig och fixade frukost. Jag kollade på klipp en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det regnade den dagen också. Det var fullt upp. Efter jag hade sluta så åkte jag lämnade min cykel hos en vän. Sen gick jag till tågstationen. Där möte jag kompis och min sambo. Först köpte jag den nya Pepsi och drack medans vi väntade på tåget. Vi tog tåget till Eskilstuna. Vi gick först och åt på donken. Sen gick vi till deras bio. För Joakim Lundell skulle dit. Vi ville träffa han och få den nya boken signerat lite annat. Vi gick in först och kollad lite. Dom hade sån Barbie låda som vi fota lite med. Våran bio har ingen sån. Synd bara att jag inte hade på mig rosa kläder. Så vart glad att dom hade det. Sen gick vi ut och vänta tills han skulle komma. Det var så mycket mygg där ute med. När vi hade träffat han så gick vi handlade lite. Vi köpt choklad och dricka att ha medans vi väntade på bussen. När vi kom hem blev det bara att kolla lite på mobilen och sen la jag mig.  

                                                     


I torsdags gick jag upp skapligt. Tur att jag var ledig. För jag var så trött. Jag fixade mig. Efter det tog jag en promenad och hämtade min cykel igen. Det var så fin väder och varmt ute. När jag kom hem så fixade jag lite frukost. Jag kollade på lite olika klipp en stund. Sen har jag bara små fixat hemma. Sen åt jag lite mellis.

Senare blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det att kolla på olika klipp innan jag la mig.   

 

 

I går fredags så gick upp tidigt och fixade mig. Efter det fixade jag frukost och kollade på serie en stund. Igår blev det 1 september också. Så nu är verkligen hösten här. Sen cyklade jag till jobbet. Tur att det  inte regnade just då. Det var ganska lugnt då Men det är ju så mycket mygg överallt. Det regnade nästa hela dagen. Innan jag åkte hem handlade jag lite snabbt. Det regnade när jag slutade. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen såg vi på film. Efter det blev det att ta en dusch. Sen kollade vi på Fångade på fortet. Sen blev det att kolla lite olika klipp innan jag la mig.   

     


Idag gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på olika klipp en stund. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi var och kolla lite på olika loppisar. Tur regnade inte det just då. Det regnade i morse. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla lite klipp. Nu kollar vi på tv och det får det bli tills jag ska sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards