prinsessanmalin

Alla inlägg den 27 augusti 2023

Av Malin - 27 augusti 2023 17:43

Måndag, tisdag och onsdag så gick jag upp tidigt. Jag fixade mig och sen blev det att cykla till jobbet. Det varit fullt upp och det har regnat till från. Hela veckan har vädret varit konstigt. När jag kom hem fixade jag som vanligt med kvälls maten. Efter det har jag bara kollat på serie och olika klipp. Jag har även fixat med olika saker på kvällarna. Jag har lagt mig skaplig tider också. Därför det inte har blivit någon blogg och så har jag varit så trött.  I torsdag så var vi lediga. Så vi gick upp skapligt och fixade oss. Senare kom mamma och hämtade oss. Vi passade på att stor handla då. Så vi kollade först olika affärer och gjorde lite olika ärenden. Efter det åt vi lunch på max. När vi var klara med det gick vi hämtade maten i skåpen. När vi kom hem blev det att packa upp allt och sen tog vi det lugnt en stund. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det bara att kolla på olika saker innan jag la mig.  

   

 

     

   

I fredags gick upp så tidigt för att ta en dusch. Efter det fixade jag mig och så kollade jag på klipp också. Sen fixade jag lite frukost också. Sen blev det att ta en promenad till jobbet. Det var ganska lugn dag. Efter jobbet så träffade vi kompisar och åt på restaurang. När vi var klara så kom det massa regn. Men vi gick och handlade. Sen gick vi på bio. Vi kollade på Jocke Lundells film Canceled. Den var läskig och bra. Många som skrek i filmen och sen så fick filmen applåder när filmen var slut. Vi har även köpt boken. Det regnade när vi skulle hem också. Jag var bara uppe en lite stund när jag kom hem. Jag blev så trött.   

       

 

         


I går lördags så gick vi upp skapligt. Vi fixade oss och sen gick vi till stan och träffade en kompis. 

Vi gick i affärer och sen åt vi frukost. När vi var klar så tittade vi på motorcykel show som var i våran park. Innan vi gick hem så handlade vi. När vi kom hem blev det att fixa med lite olika saker och sen tog vi det lugnt hela kvällen. Jag kollade på serie och sen la jag mig rätt skaplig tid.   

 

     

 

                            


Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Sen gick jag la mig en stund. Senare hämtade jag upp tvätten och hängde upp den. Efter det fixade vi oss. Senare kom mamma och pyret. Vi åkte hämtade moster. Sen åkte vi till Sparreholm. Vi åkte först till olika gravar la blommor till några i släkten och sen gick vi på loppis. Efter det åt vi lunch. När vi var klara med det gick vi kollade på Fabriken. Innan vi åkte hem så åkte vi köpte glass och drack kaffe på ett mysigt ställe. När vi kom hem så fixade jag lite med olika saker och sen gjorde jag rent i katt lådan. Efter det fick jag och slängde skräp. När jag var klar med det så tog jag en dusch. Efter det kollade jag på klipp en stund. Nu kollar vi på film. Sen blir det att kolla på något annat innan jag går sover.   

                             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards