prinsessanmalin

Alla inlägg den 20 augusti 2023

Av Malin - 20 augusti 2023 20:02

Igår gick jag upp skaplig tid. Jag fixade mig lite och sen kollade jag på lite klipp en stund. Senare gick jag till stan.  Där träffa jag några kompisar. Vi kollade på en loppis först. Sen hade vi mälardagen mälaren runt på stan igår. Det var även fotboll på stor skärm. Så det var mycket som hände igår. Hörde att dom vann igår. Så bra. När vi var klar så gick vi åt lite lunch. Sen var vi en stund till och sen gick jag hem. Vädret var konstigt som vanligt. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen kollade jag på serie en stund tills jag skulle sova.  

    


Idag söndag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Sen gick jag upp och tog det lugnt en stund. Senare gick jag ner med sista tvätten. Medans jag väntade på att den skulle vara klar så fixade jag frukost och jag kollade på lite klipp en stund. Efter det hämtade jag upp tvätten och hängde upp den. Senare kom min sambos bror och hämtade mig och sen hämtade vi upp min sambo. Vi hämtade även hans bror och tjej vid Eskilstuna. Vi kollade också på en loppis. Efter det åt vi lunch. Det var första gången vi åt där och vi fick mycket mat. Det var regn dag idag. När jag kom hem blev det att ta en dusch. Efter det blev det att kolla på olika klipp och det får bli tills jag ska sova.  

              

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards