prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2021

Av Malin - 19 februari 2021 22:11

Jag var rätt trött när jag vaknade i morse. Tur att det är fredag idag.  Jag fixade mig som vanligt efter jag hade vaknat och sen blev det lugnt en stund. På jobbet har det vart jätte lugnt. Fanns massa gott på rasten också. Innan jag åkte hem blev det att handla lite med min sambo. När vi kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det tog jag en dusch. Senare blev det att kolla på talang och äta den här nya kladdkakan. Den var så god. Nu blir det att kolla på tv tills jag skulle sova. Så nu säger jag trevlig helg och gonatt på er alla.  

     

 

       

Av Malin - 18 februari 2021 22:27

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev det att det lugnt tills bussen skulle komma. Det var ganska lugnt idag. Innan jag åkte hem så handlade jag det vi skulle äta när jag kom hem. Vi åt lite extra gott idag. För vi fira våran 10 års dag. Fick bli lite mini firade här hemma. Det blev mysigt ändå. Efter det vi hade ätit gott blev det att kolla på olika klipp och på tv. Nu får bli att gå sova. Jag är så trött nu.  

     

                                              Idag är det 10 hela underbara år med min Daniel.<33

 

Helt galet vad åren och månaderna går så fort. Mer år och minnen ska det bli med dig. Känns som vi varit tillsammans hela våra liv. Jag älskar dig. Pussar till dig min Fästman från din fästml Malin.<33

Av Malin - 17 februari 2021 22:35

När jag vaknade i morse var jag väldigt trött. Men jag fixade mig lite. Senare gick jag ner med lite skräp. Började lite senare idag. För vi hade planeringsdag idag. Vi började med att äta frukost tillsammans. Vi har också ätit och fikat gott. Vi fick hem lite tidigare idag. Så skönt. För man blir så trött när vi suttit så länge. Det blev att dricka mycket med kaffe idag. Innan jag åkte hem gjorde jag ärenden. Jag köpte också det här vinet. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Förut åt vi en semla som vi hade kvar hemma. Fick även en semla på jobbet.  

     

Av Malin - 16 februari 2021 22:25

När jag vaknade i morse var jag lite trött. Men det var bara att gå upp och fixa sig. Efter det blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Idag vid lunch skulle jag på hälsokontroll. Vi alla på jobbet skulle göra det fast olika tid och dag. Idag var det min tur. Pappa körde mig dit. Allt gick bra. Men jag hade lite högt socker värde. Så nästa onsdag ska dit igen och ta ett nytt prov. Då ska jag vara tom i magen denna gång. Jag hade även för lite hög plus också. Men det var nog för vi var lite stressiga. För att hitta pakering var lite svårt. Pappa var så snäll och köpte lite godis till mig. Även milkshake. Skulle köpt något jag kunde äta som lunch i bilen men fanns inget just i den butiken. När jag kom tillbaka fick jag äta min lunch på rasten. Det fanns mat kvar från jobbet. Det vart ganska fullt upp idag. Innan jag åkte hem handlade jag lite som jag hade glömt att handla igår. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det äta hemma gjorda semlor och se på serie. Idag är ju semeldagen. Vi tände lite ljus också. Nu blir det att gå sova. Jag är super trött.  

               


Av Malin - 15 februari 2021 22:25

När jag vaknade i morse var jag inte så farligt trött. Men jag fixade mig och sen tog det lugnt ett tag. Efter det gick jag ner och slängde jag skräp. Sen tog jag bussen till jobbet. Det varit ganska lugn dag idag. Det var så soligt och varmt idag. Innan jag åkte hem så handlade jag lite. Har handlat lite annat också som inte finns på bilden. Det var kallt ute när jag skulle hem idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter blev det kolla lite olika klipp. Vi kollade nyss på Big brother. Nu blir det att gå sova lite.  

   

Av Malin - 14 februari 2021 22:01

Vi tog lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och ta fram kläder tills idag. Blev att ha lite mys kläder på sig idag. Efter det gick jag ner med tvätten. När ja var klar med det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade lite olika klipp. Senare hämtade jag upp tvätten och hängde upp den. När jag var klar med det blev det att kolla serie. Blev en lugn dag här hemma idag. Vi köpte pizza idag. Firade lite alla hjärtans dag med lite gott mat och tända ljus. Efter vi hade ätit det så tog jag en dusch. Åt lite popcorn förut också. Nu blir det att kolla serie en stund till innan jag ska gå sova.  

         

       Glad alla hjärtans dag alla mina vänner hoppas att ni alla får en riktigt mysig alla hjärtans dag nu. <33


 

                                              Glad alla hjärtans dag idag önskar Truls med familj.<33


Av Malin - 13 februari 2021 20:39

Igår gick jag upp en skaplig tid och sen fixade jag mig. När ja var klar med det åt jag lite frukost. Jag blev ledig igår. För på onsdag ska vi ha planerings dag. Så då ska jag jobba då isället. Jag kollade lite klipp en stund och sen spelade jag in en video. Efter det fixade jag lite här hemma och sen tog jag en dusch. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. seare fixade vi oss lite. sen kom det några gäster och firande älsklingen. Blev en mini firade. Han fyllde år igår. Vi kollade på talang och åt gott. Senare kollde jag på olika klipp och sen gick jag la mig. Jag vart så trött.  

    

Idag sov vi ut lite och sen fixade vi oss. Jag gick ner med lite skräp också. Det vart så varmt och härligt i solen idag. Men det blev kallt när inte solen försvann. Sen kom mina föräldrar och min moster. Dom hämtade oss. För vi skulle fika på stan och fira min sambo. Tack så mycket vart en mysig dag idag. Efter det gick vi och handlade lite. När vi kom hem blev det att ladda upp video och sen blev det att kolla lite serie. Drack lite kaffe också. Senare fixade jag med kvälls maten och nu är mello. Efter det ska jag se serie tills jag ska sova.  

    

Av Malin - 11 februari 2021 22:30

Igår gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite. Efter det blev det att fixa lite gröt frukost. När jag var klar med det så fixade jag med olika saker här hemma. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att ta en dusch. Efter det fixade mig och sen kollade jag serie en stund. Senare tog jag bussen till jobbet. Vi skulle ha after work på jobbet i stället. Vi drack lite gott och vi gjorde hemma gjord pizza. Vi hade en pizza tävlig också. Vi åt året första semla hemma igår. Så gott att göra egen också. När jag kom hem vart jag så trött. Jag kollade på klipp en stund och sen gick jag la mig efter det.  

        

När jag vaknade i morse var jag lite trött bara. Men jag fixade mig och sen blev det att ta det lugnt en stund. Efter det gick ner och slängde skräp. När jag var klar med det så tog jag bussen till jobbet. Det var lugnt idag men det var rikigt kallt idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Blir att snart att gå sova. Jag börjar bli så trött.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards