prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2021

Av Malin - 11 februari 2021 22:30

Igår gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite. Efter det blev det att fixa lite gröt frukost. När jag var klar med det så fixade jag med olika saker här hemma. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att ta en dusch. Efter det fixade mig och sen kollade jag serie en stund. Senare tog jag bussen till jobbet. Vi skulle ha after work på jobbet i stället. Vi drack lite gott och vi gjorde hemma gjord pizza. Vi hade en pizza tävlig också. Vi åt året första semla hemma igår. Så gott att göra egen också. När jag kom hem vart jag så trött. Jag kollade på klipp en stund och sen gick jag la mig efter det.  

        

När jag vaknade i morse var jag lite trött bara. Men jag fixade mig och sen blev det att ta det lugnt en stund. Efter det gick ner och slängde skräp. När jag var klar med det så tog jag bussen till jobbet. Det var lugnt idag men det var rikigt kallt idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Blir att snart att gå sova. Jag börjar bli så trött.  

 

Av Malin - 9 februari 2021 22:41

I morse när jag vaknade var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev att ta det lugnt en stund. Senare ick jag och slänge skräp. Efter det tog jag bussen till jobbet. Det har varit ganska lugnt idag. Bilden på kaffe tog jag på rasten. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Sen fick det bli en lugn kväll. Blir att kolla lite klipp innan jag ska sova. Börjar bli så trött nu.  

 

Av Malin - 8 februari 2021 22:29

När jag vaknade i morse var jag lite trött. Men jag fixade mig och sen tog jag det lugnt tills bussen kom. Det var lugnt på jobbet idag. Innan jag åkte hem köpta jag dom här choklad ringarna. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen blev det att ta det lugnt fram för tv. Nu blir det att gå sova. Jag är så trött.  

 

 

                                                        Idag skulle min mormor fyllt 79 år <33

Av Malin - 7 februari 2021 22:44

Igår tog vi sovmorgon. Efter jag hade vakna fixade jag lite gröt. Jag kollade olika klipp och serie. Blev en mest lugn dag här hemma. Har bara små fixat här hemma. Senare fixade vi med kvälls maten och sen blev det att kolla på mello. Innan jag gick och la mig blev det att kolla seire.  

  

Idag tog vi också lite sovmorgon. Efter det fixade jag mig och tog fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att gå ner med tvätten och sen blev det att slänga skräp. Efter det blev det att fixa lite frukost. Det blev en lugn dag här hemma med. Har fixat lite här hemma och kollat lite klipp. Blev att dricka lite te förut på dagen. För det var så kallt inne. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Efter det kollade jag på tv och nu blir det att gå sova.  

     

Av Malin - 5 februari 2021 21:33

Igår gick upp tidigt som vanligt och var rätt så trött. Jag fixade mig och sen tog jag det lugnt tills bussen skulle komma. Det var fullt upp igår. Kaffe bilden är tagen från rasten. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen blev det att kolla olika klipp tills jag skulle sova.   

  

Idag var jag lite små trött när jag vaknade. Jag fixade mig och senare tog jag bussen till jobbet. Idag var det riktigt kallt ute. Blir bara kallre ute. Det känns som det. Idag har det varit rätt lugn dag. Jag vart så trött på slute. Tur att det är helg nu. Blev att köpa dom är söta chokladhjärtan idag med min sambo. När vi kom hem blev det att fixa kvälls maten ohc senare blev det att ta en dusch. Förut kollade jag på klipp och Talang. Nu blir det serie innan jag går och sover. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

     

Av Malin - 3 februari 2021 21:48

I går när jag vaknade var jag lite små trött som vanligt. Men jag fixade mig och sen blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Det var ganska lugn dag igår. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att kolla på serie tills jag skulle gå sova. Bilden på Truls tog jag igår. 

  

Idag sov vi ut lite. Jag var ledig idag. Så efter jag hade vaknat blev det att fixa lite ägg macka. Jag kollade lite klipp också. Efter det blev det att gå ut och slänga lite skräp. Efter det kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde lite olika ärenden. Hittade den här nya drickan också. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund och efter det blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det kolla lite olika klipp. Nu blir det kolla tv stund tills jag ska gå sova.  

 

Av Malin - 1 februari 2021 21:49

När jag vaknade i morse var jag lite trött. Men jag fixade mig och sen blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Idag var det riktigt kallt ute. Det har varit fullt upp idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Sen har det varit en lugn kväll fram för tv. Helt galet att det ny månad idag också. Nu blir det se lite klipp och serie. Bjuder på en bild på Truls. Den är inte nya.  

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards