prinsessanmalin

Alla inlägg den 8 april 2019

Av Malin - 8 april 2019 20:15

I lördags blev det fullt upp. Efter man vaknade blev det fixa lite frukost och sen fixade vi oss. Det var ganska bra väder då också. Vi tog en promenad till stan och träffade vänner. Vi gick runt på stan. Sen gick vi till en ny resturang så vi har fått. Det var så gott det man fick. Sen gick vi hem till kompis. Vi drack kaffe hemma hos henne och snackade. Sen körde en kompis hem oss. Vi fixade oss och sen gick vi halva vägen. En kompis hämtade oss och sen hämtade vi älsklingens bror. Vi skulle till garaget. Vi kollade på bandet Fru fortuna. Jätte bra band. Vi hade vip. Sen körde han hem oss igen. Så man var upp en stund och sen gick man la sig. Man var så trött.  

                                                  

Igår när man vaknade blev det fixa sig och sen gick man ner med tvätten. Mednas man väntade på att den skulle bli klar blev det att äta frukost. Sen hängde man upp allt. Efter det det så dammsug vi och torkade golvet. Medans vi städade tog Truls det lugnt hehe. Sen var det bara vänta tills det hade torkat klart vid golvet. Sen åkte vi handlade vid Lidl med älsklinges bror. Sen åkte vi hem och fixade lite med kvälls maten. Sen blev det en lugn kväll framför tv. Vi åt lite glass som älsklingen hade köpt. Sen blev det att sova.  

                   

Idag när man cykade kom det massa snö och det var verkligen is kallt ute. Blåste mycket också. När man kom hem blev man lite varma mackor till lunch. Blev att fixa lite kaffe också. Var så kall och tog på mig mjukis byxor. Sen har man fixa och städat och gjort fimt i hela badrummet. Man små fixat lite också. Sen blev det att små vila lite. Senare fixade vi med kvälls maten. Sen har det bara varit en lugn kväll. Blev kaffe och glass också. Nu blir det att gå sova lite.  

         


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards