prinsessanmalin

Alla inlägg den 14 mars 2019

Av Malin - 14 mars 2019 21:15

Tisdags när man hade vaknat blev det att kolla olika klipp och serie medans man åt min frukost gröt. Senare blev det fixa med viktiga papper lägga in dom i min pärm. Senare blev det att äta kvälls mat. Efter det tog man det lugnt en stund och sen åkte man till kören med bussen. Sen tog man bussen hem och kollade på tv. Man var trött och hade lite ont huvudet därför bloggade jag inte då.   

  

Igår onsdags när man vaknade blev det att fixa pannkakas frukost. Truls kom och gosade också. Senare blev det fixa lite hemma och rensa lite. Man tog ut lite saker till balkongen. Några saker var ute hela vintern. När man var klar kom mamma hit. Vi åkte till stan och gjorde ärenden där. När man kom hem fixade vi kvälls mat. Senare blev det tv. Vi fikade även. Mamma bjöd på Mazarin kaka. För det var den dagen igår. Jag kunde inte blogga igår. För fb och andra sidor krånglade bara för mig. Därför bloggade jag aldrig igår.   

                               

Idag torsdag när man hade vaknat blev det fixa lite att äta och kollade på serie. Man kollade även på olika klipp. Senare blev det kolla och rensa lite bilder som har som när man var liten. Man dack lite kaffe till det och Truls hjälte till också. Senare fixade man kvälls mat. Sen har det bara vait en lugn kvälfra för tv. Igår fick man ta en ny tejp til gipset också. Har haft lite ont idag. Nu är man trött. För hade svårt att sova natt. Blir att sova snart.  

         



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards