prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2018

Av Malin - 31 augusti 2018 21:08

I morse var det inge kul väder att vakna i. Men det regnade inte på morgonen. Som tur var. När man vaknade blev det att fixa sig och sen äta lite frukost. Det har varit en lugn dag idag. Vid mellis regnade mycket även när man skulle åka hem. Fick bli ta på regnkläderna på. När man kom hem tog man det lugnt. Sen blev det fixa lite mat.  Förut var min mage lite krånglig men det blev bättre senare på kvällen. Efter maten ble det att göra rent i katt lådan och sen blev det en dusch. Sen fixa lite här hemma och sen blev det tv mys. Blev lite chips som blev över förut. Den ena chipsen såg ut som ett hjärta. även lite bubbel och cider som vart kvar från kräftfesten. För glömde dom hos föräldrna förut. Nu säger jag trevlig helg och god natt. 

                   


Av Malin - 30 augusti 2018 20:36

I morse var man inte så farligt trött. Men man fixade sig och sen fixade man frukost. Man kollade lite på tv innan man åkte i väg. Det blåser lite på morgonen också. Det har varit full upp idag. På rasten har det varit mat och godis. Slutade tidigt idag. Man åt lite glass när man kom hem och kaffe. Sen vilade man lite och sen blev det fixa lite mat. Sen har bara varit en lugn kväll fram för tv med lite kaffe förut. Snart blir det att sova är så trött. Snart är det helg och det ska bli härligt.   

     

Av Malin - 29 augusti 2018 22:08

På morgonen var man så trött men det var bara att gå upp. Men fick sova lite länge idag. Man fixade sig och åt frukost. Sen blev det att kolla lite stund på nyhetsmorgon och sen blev det åka jobba lite. Var mycket med dom minsta idag. Så mysigt så. På rasten blev det lunch och godis. Mellis fick gott också. När vi kom hem blev det att ta det lugnt en stund och sen blev det att fixa lite mat. Efter det blev det ta en dusch. Sen har man bara kollat tv. Man åt lite glass och kaffe för stund sen. Nu ska man sova. Ska bli skönt.  

             

Av Malin - 28 augusti 2018 22:13

I morse när man vaknade vara man lite trött. Men det gick över. Det var lite små kallt på morgonen. Men senare blev det varmare ute. Det så konsigt väder. När man hade slutat tog man det lugnt en stund. Sen kom mina föräldrar och lämnade olika saker lite snabbt. Efter det blev det fixa lite kvälls mat. Man var så trött när man kom hem också. Sen har det bara var tv och kvälls mellis förut. Nu blir det att gå sova är så trött nu.  

 

Av Malin - 27 augusti 2018 21:23

Hela helgen var det fullt upp. I lördags gick vi upp rätt så tidigt och fixade oss. Sen blev det en promenad till bussen. Vi åkte till Eskilstuna. Först blev det frukost/lunch på doken. Sen kollade vi lite affärer. Sen gick vi på en konsert som hette varmt om hjärtat. Det var Darin och Sabina Ddumba som sjöng där. Vi träffade Sabina men Darin hade åkte redan när vi väntade på han. Det var olika företag där också. Man fick ta olika gratis saker också. Vi åt hamburgare på ett ställe där i ett tält. Vi kom hem rätt sent. Det hade regnat också. Tur hade vi paraply med oss också. Men sen efter kom solen och en stor regngbåge också. När man kom hem gick man la sig. Då var man trött och kall. Så det var extra skönt att gå till sängen då. Här kommer det några bilder från lördags.  

                                           

Igår blev det att gå upp rätt tidigt och fixade oss. För vi kom på att vore kul att åka på Rix fm festivalen för första gången i Stockholm. Sen var det så bra artister där denna gång. Vi tog tåget dit. Vi åt på doken frukost/lunch. Sen träffade vi våran kompis där. Så vi åkte med hans bil dit. För han var redn i Stockholm. Det var så soligt då. Det var olika företag där också. Man fixk ta olika gratis saker också. Vi träffade på dom vi ville och lite extra igen. Men på kvällen blev det regnigt och vi fick inte ha paraply heller. Så när vi skulle hem var vi blötta och kalla. Tur åkte i en varm bil. Man små sov lite i bilen. Man kom hem rätt sent igår. Så det vara bara att sova. Man hade så ont i fötterna också och kalla var dom också. Här kommer det några bilder från i söndags.  

                                                                                    

Idag var man lite små trött. Men jag tror det var fullt upp i helgen också. Men det har gått bra idag. Jobbade lite länge idag. Så när man kom hem blev det att fixa maten. Fast man var rätt trött idag. Sen har det bara var tv och film hela kvällen. Man åt lite kvälls mellis förut också. Tur hade man dricka kvar också. Truls myser lite han med. Snart blir sova efter filmen. För är så trött nu.  

   

Av Malin - 24 augusti 2018 22:43

I går blev det fullt upp. Vi gick upp rätt tidigt och fixade oss. Sen blev det fixa lite frukost. Senare gick man till bussen. Efter det fick vi ta en till buss till parken zoo. För där var Rix fm festivalen 2018. Men det var stängt. Vi gick till tuna park en stund tills parken zoo skulle öppna. Vi fikade lite gick i affärer. Sen gick vi till parken zoo. Det var olika företag där också. Vi Träffade på alla kändisarna och lite andra som inte visste skulle dit. Det var konsigt väder också. Man fick lite gratis saker också. Det var även olika tävlingar. När man kom hem blev det bara att gå sova. för skulle jobba dagen efter. Men här kommer det några bilder från igår.   

                                                                            

I mose var man lite trött. Men det var bara att gå upp och fixa lite frukost. Även fixa mig. Sen blev det att åka jobba lite. Det var rätt lugn dag idag. Efter slutat träffa jag en komps vi fikade och kollade affärer. När man kom hem blev det fixa kvälls mat. Blev lite sen mat idag. Sen blev det att ta en dusch. För en stund åt man glass och kolla på tv. Truls ar sugen på glassen också hehe. Nu ser man på film innan man ska sova. Men är trött så det blir att sova efter filmen. Skönt med helg nu. Så nu säger ja god natt och trevlig helg på er alla.  

         

                          Idag har jag och mi Daniel varit förlovade i 6 år och 11 månader. <33

Av Malin - 22 augusti 2018 22:44

Man var lite trött på morgonen. Men var tröttare igår på morgonen. I dag på morgonen var det jätte kallt ute. Nästan att man ville ha en mössa vantar på sig. Det får det bli snart. Senare bli varmare ute. Vi har varit på utflyckt idag. Så vi hade med oss kaffe. På rasten blev det fika och mat. Fikade blev över från mötet igår. Det var en lång dag idag. Senare blev det blåsigt och kallt. Det var även snabbt regn som kom. Det slutade när jag skulle gå hem. Så jag skydda mig hem. När man kom hem blev det fixa lite kvälls mat och sen fick bli att ta en dusch. Sen har bara varit tv och film mys. För en stund åt man kvälls mellis. Det blir nog ingen blogg i morogn. Snart blir det att gå sova.   

 

Av Malin - 21 augusti 2018 22:02

I morse när man vaknade var man riktigt trött. Så det fick bli kaffe och annat gott till frukost. Tur att det var soligt ute. Men när man cyklar så blåser det mycket. Det var en rätt kort dag idag. När man kom hem blev det lite kaffe. Sen kom moster och lämnade saker. Sen fick även lampor av älsklingens jobba kompis. Så det tackar så mycket för. Det blev att äta lite tidigare idag. För skulle på en jobb möte på kvällen. Åt mackor och fika där med. Det var så fint ute när man cyklade hem sen. Nu är man helt slut. Man har kollat på tv en stund. Nu blir det att gå sova.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards