prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2018

Av Malin - 14 september 2018 22:19

I morse var man lite trött. Man gick upp och fixade sig. Sen blev det att fixa lite fukost. Man kollade lite på dator. Mednas man åt lite frukost. Efter det spelade jag in en Glossybox september 2018. Hoppas ni gillar att sen den. Bilderna är tagan idag. Det varit fullt upp idag. Efter jag hade slutat hämta jag ut våra paket. Jag fick min Bianca parfym. Det var många som ville ha den. För sidan krångalde så mycket. Men till slut blev den min. För jag har också hennes första parfym. Den som är rosa. Såg att dom har tagit slut nu. Köpte även eos läppbalsam. Dom blå kartongen köpte jag och den andra hade jag redan. Dom lukar så gott. Efter det blev det att ta en dusch. Sen bjöd älsklingen på pizza som vi åt här hemma. Det var så gott och var så hungrig. Fryste förut. Många som är förkylda nu också. Så hoppas man håller sig frisk länge. Blir att sova snart är så trött. Så jag säger god natt och trevlig helg nu.  

                                         

https://www.youtube.com/watch?v=amnTkVbKgS8

Av Malin - 13 september 2018 21:53

I morse fick man sova lite länge än vad man brukar göra. Sen fixade man sig och lite frukost. Man satt vid datorn en stund också. Man spelade även in två video på morgonen och bilderna är också tagna idag. Hoppas ni gillar att se den. Sen åkte man till jobbet. Det har varit rätt fullt upp. På rasten åt man tacos och fika. Kakorna bjöd en föräldrer på. Så det var snällt och goda var dom. Passade så bra till kaffet. Hade en kort dag idag. Så när man kom hem vilade man lite. Vart så trött efter vi hade ätit. Senare fixae vi med kvälls maten. Efter det har bara varit mys kväll fram för tv med lite kaffe och smoothie. Nu blir det att sova. Det skönt att lägga sig tidigt i bland. Passa på mednas det inte finns något mer och se på tv nu.  

             

Av Malin - 12 september 2018 22:17

I morse var man bara lite små trött. Men det så mörkt när man vaknar tidigt. Truls mysigte i dator stolen i morse. Haan brukar ligga där på morgonen. Idag har blåsigt hela dagen. Så var kämpigt att cykla idag. Man fick gå med cykel i mellan åt. Efter man slutade blev det ärenden på stan. Sen blev det åka hem. Då så man massa olika fåglar och akor i vattnet. När man kom hem blev det att ta lugnt och senare fixade vi lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. För stund sen åt man riskakor och kaffe. Medans man kollade på tv. Nu blir det att gå sova. Är så trött nu.  

   

Av Malin - 11 september 2018 21:50

I morse var man lite små trött. Så man la sig i soffan en stund innan man skulle åka. Men det var inte jätte roligt väder idag. Det regnade inget på dagen. Senare kom det regn. När jag skulle hem så regnade det. När man kom hem tog man det lugnt och sen blev fixa lite mat. Truls skulle sova i den här på bilden också hehe. Senare blev det gå till kören som har börjat igen. Så man fick lite låtar på papper idag. När jag cykalade dit regnade lite och när jag skulle hem regnade inget som tur var. Tur att man har lampa på cykel. Det var mörkt när man skulle hem. Nu börjar det bli mörka tider. När man kom hem kollade man på tv och nu ska man sova lite. Nu är verkligen trött. 

       

Av Malin - 10 september 2018 21:13

Hela helgen har varit riktigt fullt upp. I fredags Blev det blev det fullt upp. På morgonen och dagen var det fint ute.  God lumch fika på rasten var det också. Sen fick man gå hem tidigare. Så när man kom hem blev det att äta lite mellis och senare blev det att ta en dusch. Efter det fixade man sig lite. Efter det blev man hämta av en kompis. För vi skulle hem till kompis. Vi fik tacos och annat gott. Vi kollade även på film. Man kom hem sent. Så man gick la sig nästan när man kom hem. Fredags var det även 3 år sen mormor somade in också.   

                      

I lördags gick vi upp tidigt. Vi fixade oss och gick till tåget. Vi åkte dit med en kompis som också skulle dit vi skulle vara. Vi åt lite frukos medans vi väntade på tåget också. Vi åkte till stockholm. Vi kollade först i affärer och lite annat. Vi fikade också. Senare åt vi lite kvälls mat. Sen åkte vi tunnelbana dit i skulle. Vi hade köpt biljetter i för väg till live podd som heter Nemo möter vän. Han interjuvade fyra skådiar. Torkel persson skulle varit med men han kunde inte. Så det blev Camilla i stället henne hade i träffat förut. Sen köpte man kaffe och gich till tunnelbana. Sem blev det att vänta ett tag på tåget hem. Hittade lite nya choklad också. När man kom hem blev det att gå sova. För vi var trötta och så hade man åt i fötterna också. Truls blev så glad när vi kom hem också. Här kommer det några bilder från i lördags.  

                                                     


I söndags blev det också fullt upp. Vi tog sovmorgon igår och sen fixade vi lite frukost och kollade på tv. Tror den här bilden på Truls är tagen från i söndags. Det blev lugn söndag på dagen. Vi fixade lite mat och sen tog man fram kläder tills på måndagen. Sen blev det att ta en dusch. Senare gick på bio. Såg The nun. Så man kom hem sen igår. Men det var bra. Man hoppa till några gånger. Igår tog Frank Andersson. Så vi träffade på i våran stad förra året tror jag att det var. Vilar i frid. Efter Bio blev det att fxa lite bilder och sen gick jag la mig.  

          

Bild på Truls i morse. Idag har det varit fullt upp. Det har varit konstigt väder idag. Det regnade så klart när man skulle hem. Fick ta på mig andra kläder när man kom hem. När man var hemma lugnade det så klart med regnet också. Sen kom mamma och fixade lite här. Efter det blev det att äta lite matrester från igår. Det kom massa regn då. Sen har man bara kollat på tv och haft tända ljus. Drack kaffe för en stund sen också.   

   

Av Malin - 6 september 2018 21:28

Man var väldigt trött på morgonen. Det börjar bli så mörkt ute nu på morgonen. Jag tror att det är därför man är så trött just då. Men det går över så fort. Det har varit en rätt lugn dag idag. Hade en tidig dag idag. Efter jag hade slutat blev kolla i en affärer och sen åkte jag hem. Så konsigt väder det varit idag. Man tog lugnt en stund när man kom hem. Senare blev fixa kvälls mat och sen blev det bara att kolla på tv. För stund sen blev kaffe och mackor. Snart blir det att gå sova och snart blir det helg också.  

 

   

Av Malin - 5 september 2018 21:54

I morse var man väldigt trött. Men jag fick i mig lite frukost och kaffe så blev det bra. Kallt i morse. Men sen blev det jätte varmt ute. Det blir kanske en varm höst i år. Åt lunch och drack kaffe ute idag. Blev en lång dag idag. När man kom hem blev det bara fixa mat som går fort att göra. Sen blev det att ta en dusch. Efter det bara tv mys. Man åt ett äpple som Älsklingen hade med sig som han hade fått av någon jobba kompis. Senare till kvälls mellis blev det varm nypponsoppa och grädde. Så gott och länge sen det var. Tog även två små söta hjärt mackor. Nu blir det att sova. Är så trött nu.  

             

Av Malin - 4 september 2018 22:33

I morse var man lite små trött. Men det gick över. Bilder på Truls är i från i morse. Man fixade sig lite och sen åkte man i väg. Det små kallt på morgonen. Sen blev det så varmt konstig nog. Sen kom kommunal och hälsade på. Fick en klubba och en lampa. Till lunch blev det pannkaka och soppa. När man kom hem tog man lugnt en stund. Senare hämtade mamma mig. Vi åkte röstade och sen handlade vi. Vi köpte även mat att ta med hem. Sen blev det bara en lugn kväll. Nu blir det att gå sova. Är så trött.   

               


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards