prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2018

Av Malin - 22 september 2018 21:47

Idag gick vi upp tidigt. Vi fixade frukost sen kollade vi på en youtube live. Det kom massa regn på morgonen. Senare fixade vi oss. Efter det blev vi hämtade av en kompis och hennes pappa. Vi åkte till tåget. För vi skulle till södertälje med några vänner. Efter tåget tog vi bussen till centrum. Vi kollade lite affärer och sen åt vi buffe husmanskost. Blev en konstig bladning hehe men det var gott ändå. Senare när vi var klar med allt och affärerna hade stängt så åkte vi bussen till tåget igen. Sen tåg vi tåget hem igen. Det blåst lite men ändå sol ute. Det var riktig höst väder idag. När vi gick av gick vi hem. Sen blev det en lugn kväll framför tv och lite gott. Man var fortafrande mätt från mat vi åt där borta. Man har även lite ont lite i fötterna också. Blir att gå lägga sig skapligt idag. Är så blir fullt upp i morgon också.  

 

Av Malin - 21 september 2018 20:36

I morse vaknade man av att man var super snorig med det gick över. När jag fixade mig. Som Tur är. Det var lite regnigt på morgonen. Men det slutade när jag skulle börja cykla. Det har varit en  lugn dag idag. God lunch på rasten idag. Jag hade en kort dag idag. Det blåste när man skulle cykla hem. Man tog det lugnt när man kom hem och senare fixade man med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Sen blev det kolla på idol och äta lite gott. Det blir att gå sova tidigt i kväll. Nu säger jag god natt och trevlig helg. 

     

Av Malin - 20 september 2018 20:44

Känns som man är alltid lika trött på morgonen. Det så mörkt när man vaknar också. Men det går över allt som tur är. Det blåste kallt. Men senare kom solen fram. Slutade tidigt idag. Man tog lugnt en stund när man kom hem. Sen blev vi hämtad av älsklings bror. Vi gjorde lite ärenden och sen handlade vi. Vi hämtade ut lite paket. Lakris chokladen köpte i när vi stor handlade och dom andra köpte man idag. När vi kom hem blev det att äta pizza i ungn. Det var så gott. Sen har vi bara kollat på tv. Det blir att gå sova tidigt i kväll. Man är så trött.  

                       

Av Malin - 19 september 2018 21:48

I morse när man vaknade var man så trött. Man satt i soffan innan man skulle gå. Men tröttheten gick över så fort man fick i sig lite frukost. Små förkylningen sitter kvar. Man hade kort dag idag. När man kom hem vilade man lite och sen blev det fixa lite mat snabbt. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var fullt i bussen så fick åka gratis idag. Så man hade tur hehe. För vi hade kvälls möte. Vi fikade äppelpaj. En jobba kompis körde hem mig. Så det var snällt. Det blåste idag men det var soligt och varmt på dagen. När man kom hem så blev det tv. Blir det en stund till och sen sova.  

 

Av Malin - 18 september 2018 21:04

I morse var man lite trött och så är man små förkyld. Det var konstigt väder i morse. Men senare blev det jätte varmt ute.  Så det var härligt. På rasten blev det tårta och kaffe. Efter man hade slutat köpte man lite saker till förkylningen. Men har inte ont halsen men det kanske kommer. Känns bara konstig i halsen. Hoppas det inte blir värre. Fick näsblod också efter maten. Så jag hoppade kören idag. Tog det lugnt istället. Myste med Truls och kolla på tv. Åt lite glass och kaffe. Det blir att gå sova snart.   

         

Av Malin - 17 september 2018 22:05

I morse efter man hade vaknat blev det att fixa sig. Sen vilade man lite i soffan en stund till och sen åkte man. Det små regnade då. Men senare blev det bättre väder. På rasten fick man tårta av en jobba kompis som är mamma ledig just nu. När man skulle cykla hem så blåste det. Man mådde inte så bra just då heller. Man små förkykd till och från. Men mamma hämtade oss efter vi skulle stor handla. Vi var olika affärer och så åt vi lite också. Tack så mycket mamma att du körde oss. Så fick jag kläder av mamma. När vi kom hem packade vi upp allt. Sen blev det bara tv mys med lite fika. Blir att sova nu. Hoppas man mår bättre att sova lite.   

           

Av Malin - 16 september 2018 21:18

I morse sov vi ut lite och sen fixade man sig lite. Efter det gick man ner med tvätten. Efter det blev det att äta lite frukost. senare blev vi hämtad av älsklingens bror. Vi åkte gjorde lite ärenden och sen åkte vi hem. Vi hämtade upp tvätten och hängde upp den när vi kom hem. Man fixade lite här hemma också. Senare blev det fixa lite med kvälls maten och sen tog man även fram kläder tills i morgon. Sen blev det att ta en dusch. Efter det blev det bara tv och äta lite gott.  Hitta den andra chokladen som jag ville prova också. Truls ville kvälls mysa som vanligt. Det blir tv en stund till innan man går sover.  

       


Av Malin - 15 september 2018 22:55

Vi tog sovmrgon i morse. Det var så fint väder också när man hade vaknat. Vi fixade oss och sen gick vi ner och slängde massa skräp. Sen gick vi ner till stan. Vi skulle bara vara där lite snabbt. Men vi träffade på kompisar där så vi var där lite längre. Man fikade och gick i affärer. Fikat blev frukost idag hehe. Vi handlade lite innan vi gick hem. På stan var det kallare. Vid oss var det varmt konstigt nog. Vi köpte två chips var som i smakade av varandra. Senare fixade vi oss. Sen åkte vi hem till kompis. Vi var bjudna på en film kväll. Med tacos och annat gott. En kompis hade köpte den nya nocco till mig. För den fanns när han. Den var god. Nu blir det kolla på tv innan man går sover. Börjar bli trött nu.  

           

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards