prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2016

Av Malin - 30 september 2016 20:53

I morse var man lite morgon trött. För du började bli mörkt ute på morgonen. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. Sen spelade jag in en glossybox september 2016 och ladde upp den idag. Bilden är också tag idag med min surfplatta och hoppas ni gillar att se på den. Efter det åt jag gröt med kaffe till frukost och sen åkte jag till jobbet. På vägen till jobbet hade ett träd gått sönder. Så herr storm har varit här. Det blåsigt mycket igår och idag. Jobb dagen har varit bra. Men kom hem sent så det blev att laga mat direkt när man kom hem. Efter maten tog jag en dusch och nu är bara mys framför idol med lite gott. Den här bilden kom idag. Tack så mycket och fort det gick. Nu får ni alla ha en riktigt trevlig helg.  

           



Av Malin - 29 september 2016 22:02

I morse trodde jag att det  inte regnade men när jag ut kom lite regn. Men den  slutade på halva vägen till jobbet. Det var så fin färg på himla i morse många såg regnbågen men jag såg ingen. Men det har varit en regnig och en blåsig dag idag. Efter jag hade slutat gjorde jag ärenden på stan och sen skydda jag mig hem. Efter det blev vi hämtade av svärmor och vi hem till mina föräldrar. Där fick vi varma mackor och det passade så bra när man var hungrig. Fick även kaffe så klart. Vi tog med tvätten också. För vi hade tvätt tid idag. Men vi hann inte klart men mamma skulle fixa det sen. Tack så mycket mamma. Mamma körde hem oss sen för hon skulle ändå i väg. När man kom hem byte man om till natt klädera och vi tände lite ljus. Vi kollade på film och åt lite gott. Det var inge roligt väder så då tycke vi kunde få lite extra gott fast det bara trosdag. Tur att det helg snart. Bäst att gå sova snart så att det blir helg snart. 

 

Av Malin - 28 september 2016 21:33

I morse var det inge roligt väder att vakna upp i. Det regnade massor. Så det var bra att ta på sig reg kläderna när man skulle cykla till jobbet. Men regnet lugnade ner sig senare på dagen. Fick jobba över idag och när jag kom hem var mamma hemme hos oss och fixade lite. Sen fixade mamma hennes goda omelett och champinjonstuvning. Så det var gott tack så mycket mamma. För det var så länge sen man åt det. Efter det tog man fram kläder tills i morgon. För stund sen åt man kvälls mellis. Så nu kan man sova gott i natt. Hoppas på bättre väder i morgon.  

   

Av Malin - 27 september 2016 21:15

I morse var man lite trött som vanligt. Det så kallt på morgonen inne och ute. Jobb dagen har varit bra och har gått fot också. När man kom hem tog man det lugnt och sen gjorde vi lite kvälls mat. Sen kom moster hit och lämnade saker. Då passade Truls på som vanligt att ligga på sakerna hehe. Efter det tog man ett bad för jag frös lite och sen var det så länge se. Så det var skönt. För en stund sen åt vi lite kvälls mellis och vi tände lite ljus. För det har vi mycket av att bli av med.  

         

Av Malin - 26 september 2016 21:16

I morse var man lite trött och det var så kallt på morgonen. Jobb dagen har varit bra och dem dagen gick så fort som vanligt. När man kom hem tog man det lugnt tills man skulle laga kvälls maten. Sen har det bara varit en lugn kvälle hela kvällen. För en stund sen åt man lite kvälls mellis. Så nu kan man sova extra gott och jag är super trött nu. Så det blir att gå sova nu.   

 

Av Malin - 25 september 2016 22:27

I går var det fullt upp. Vi började med att sova länge och sen åt vi frukost. Sen tog man fram fin kläder man skulle ha på sig senare och skor. Jag tog på mig det och sen sminkade mig. Efter det målade jag naglarna. Sen var vi tvungna att hem till svärfar och Ronny. Där kom Dannes bror och hans fru. Dom hämtade oss och nårga till. Efter det åkte vi till Grippen en resturang. För svärfars bror fyllde 60 år. Så vi firade han och det var myckt folk. Vi fick trerätters och det var jätte gott och vi blev bjuda på drickar av bästa Lena. Tack mycket för det. Vi kom hem sent. Så det vara bra att gå att lägga sig när vi kom hem. Men har haft en trevlig kväll och tack så mycket att vi blev bjudna. Tack så mycket även att ni kunde köra oss dit och hem. 


Idag tog vi också lite sovmorgon efter som vi kom hem sent. Efter det åt vi frukost och sen blev vi hämtad av våran kompis. För han skulle till Eskilstuna. Så vi var där och kollade runt lite och sen åt vi lite lunch där. När man kom hem tog man fram kläder tills i morgon. Igår tog fram skor som jag ska med mig i morgon. Dom ena är vinter skor. För den kanske kommer snart. Senare blev det att äta lite tacos och sen blev det att ta en dusch. För stund sen målande man även tånaglarna också. Snart blir det att sova. Så man orkar upp i morgon. Här kommer det bilder från igår och idag men mest igår.  '

                               

Av Malin - 24 september 2016 00:00


                               I dag har jag och min underbara Daniel varit förlovade i 5 hela år.<33

Det är helt galet att vi har varit förlovade i 5 år nu. Det är helt magiska år vi har haft och kommer att ha. Dom här bilderna är tagna på den dagen vi förlovade oss på och vi hade en mysig dag då när vi gjorde det. Du mitt allt och det kommer alltid att var så. Jag älskar dig som du är. Vi kommer fira den dagen en annan dag. För vi ska bort senare idag. Puss och kram till dig min fina Daniel från din Malin. 


Av Malin - 23 september 2016 21:10

I morse var man lite trött men hade lite mer tid på mig i morse. För jag började senare idag. Så jag fixade mig och åt frukost innan jag cyklade till jobbet. Det har inte varit så jätte skönt väder idag. Fick sluta lite tidigare idag. När jag kom hem fixade Dannes moster Lena Danne hår och sen fixade hon mitt hår också. Vi tog likadan hårfärg men det är en ljusbrun toning. Men den blev lite mörkare. Hon tog med sig mat och fika till oss också. Jag fick även dom är små söta receptböckerna också. Tack så mycket och vi ses i morgon igen. När hon hade åkt åt vi av mat förr hon hade redan ätit. Sen tog man en snabbt dusch. Försökte ta bort lite för som kom på ansiktet. Sen har vi kollat på idol med lite fika som hon hade med sig också. Vi tog även från sockerkakan som vi gjorde i går.  Snart blir det att gå sova för i morgon blir det fullt upp. Får se om jag hinner blogga i morgon. Nu får ni ha en trevlig helg alla.  

               

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards