prinsessanmalin

Alla inlägg den 9 juli 2016

Av Malin - 9 juli 2016 21:27

I går var det fullt upp. I går efter jag hade vaknat så fixade jag mig och åt gröt till frukost. Sen spelade jag in jag pratar om när jag var på dramhack summer 2016 och jag ladda upp den i går morse. Bilden är tagen i torsdags. Hoppas att ni kommer gilla att se på den. Sen åkte man till jobbet. Vi fick en god glass på jobbet av en av barnen. Så det tackar vi så mycket för. Sen på rasten bjöd en av jobba kompisarna på fika. Tack så mycket det var gott. När jag kom hem blev vi hämtad av mamma. Vi åkte hem till dom och vi åt grillat mat. sen fixade vi en ny loppis skyllt. Efter det tog jag en dusch och sen kollade vi på tv. Vi åt även rabarberpaj och vaniljsås och senare blev det att gå sova.  


Idag gick vi upp skapligt. För idag öppnade vi loppisen för första gången i år. Medans vi vänta på att folk skulle komma så solade vi lite och fixade lite på loppis sakerna. Provade lite på deras goda hallon mums. Men det kom ingen idag. Hoppas det kommer nästa gång. åt vi grillat korv och bröd som lunch. Sen till fikat åt vi glass och fika. Igår betade jag av sista veckan. Så nu har jag också äntligen semester. Me det börjar jag med att få ont i halsen och snorig. Jag sov lite efter fikat var så trött och sen åt i kvälls mat. Sen åkte vi hem packade upp saker och fixade lite saker. Nu har man fått feber jag både fryser och svettas hela tiden. Både idag och igår har det var kosnstigt väder. För det har regnat lite. Jag åt nyss lite popcorn och saft förut. Blir att gå sova tidigt idag som man gjorde i går. Hoppas på att må bättre i morgon.  

                 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards