prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2013

Av Malin - 18 mars 2013 06:41

                                2 år och 1 månad med min bästa älskling Daniel.<33


Jag är så glad att jag har dig. Jag kan vara mig själv när jag är med dig och det är så himla bra att jag kan vara det. Jag kommer alltid att älska dig nu och för alltid. Du är bara min och det är jag så glad över och jag är bara din. Massor med pussar till dig min älskade från din Malin.

Av Malin - 17 mars 2013 20:12

Idag gick vi upp rätt tidigt. För vi skulle slänga massa skräp på soptippen. Först åt vi gröt och ägg. Efter det åkte vi dit. Efter vi hade gjort det så åkte vi till öob och sen åkte vi och handlade. Sen kom bästa svärmor och hälsade på. Vi fikade kärleksmums som är format som ett hjärta och åt blåbärskaka mums. Hjärtkakan var så fin och vi köpte den idag. Svärmor fick en söt blomma av oss idag. För hon har fyllt år och sen fick hon en grön sjal. Den har varit min. Hon gillar den färgen så fick den av mig. Jag använder inte den heller.

 


Av Malin - 16 mars 2013 18:22

Idag har vi tvättat och så har vi gjort rent till Torsten och Greta. Vi har gjort rent till kattlådan också. Sen har vi burit kylskåp som ska till soptippen imorgon. Vi har burit lite kartonger också. Igår köpte vi en blomma till våran killkompis. Vi visste inte riktigt vad han ville ha och vi hade lite ont om tid också. Vi köpte två stycken för det var ett bra pris för två stycken. En tog vi till oss själva. Vi tog en rosa till oss och han fick korallfärgad. svankrukan är gammal och den krukan är jätte fin tycker jag. Den är mammas men jag fick den. Tack mamma. Han vart glad över den. Så det var bra. Blommorna är jätte fina tycker jag. Haha Danne vart full. Så jag fick ta hand om han igår. Han sa massa knäppa saker. Snart blir det tvmys med älskling och äta massa gott.

 


Av Malin - 16 mars 2013 17:59

Förlåt att jag inte bloggade igår. Jag hade fullt upp igår. Nu tänke jag berätta vad jag gjorde igår. Först så var vi på mammas jobb på morgonen och jag åt min frukos där. På jobbet fick jag gå ut med 7 stycken barn själv en stund. För saknas jobbakompisar fortfarande. Det så kul att jag få ta såna ansvar. För jag vet att klara av det. När jag hade slutat skulle jag ta bussen hem men det hände en knäpp sak med bussen så mamma fick hämta mig. När jag kom hem fick jag äta snabbt och duscha. Sen gjorde jag mig iordning snabbt. För sen skulle vi hem till en killkompis som har fyllt år. Vi fick coola sugrör i glasen. Det var kul att han hade gjort så. Vi hade det så kul och trevligt.

 

Av Malin - 14 mars 2013 20:29

Idag hade vi rätt fullt upp. För två stycken av mina arbetskompisar är sjuk och en som är ledig. Men det gick bra ändå. I i tisdags var det 1 år sen pappas olycka hände och jag är så sjuk glad att han lever. Jag älskar dig papppa jätte mycket. Vi måste ta och shoppa snart som vi gjorde alltid förut. Du är den bästa pappa man kan ha.

 

Av Malin - 13 mars 2013 20:24

Nu ska ni får höra en jätte bra nyhet. Jag har fått jobb på mitt nya jobb och jag ska få lön tihi. Jag är så himla glad äntligen så var det min tur att få ett jobb. Jag har fått jobb på det bästa ställe man kan få och som jag verkligen brinner för. Jag fick veta det idag när vi hade möte på jobbet. Jag visste inte ens att vi skulle ha möte haha. Nu ska ni få höra en tråkig sak också. Idag dog min marsvin. Vila i frid Alvin. Mina föräldrar såg att låg död i sin bur. Han var rätt gammal. Så det var nog därför han dog. Han har spelat död några gånger men nu var han död. Han brukade ligga still så att man trodde han var död. Så det har hänt både bra och tråkiga saker idag.   

       

Av Malin - 12 mars 2013 20:22

Förlåt att jag inte bloggade igår. Men min blogg krånglade jätte mycket igår. Jag försökte flera gånger men det gick inte. Så då gav jag upp sen. Men det var rätt lung dag igår. Fick gå mycket bara. För det var många som var lediga på skolorna. Då går inte alla bussar. Det så jobbigt att bussarna inte går då. Jag köpte den här söta chokladen igår. Jag kunde inte låta bli. Jag smakade lite av den i gå och idag åt jag upp den idag. Idag på jobbet gick vi till skogen. Vi åt matsäck och lekte där. Det var så mysigt så. Här kommer det en bild på tröjan och affischen somvi köpte i lördags. Tröjan är så grymt cool. Vi fick rea på sakerna också. Efter som Dannes bror jobbade där. Så det var jätte bra att vi fick det.

    

Av Malin - 10 mars 2013 20:53

Idag har vi bara tagit det lungt. Vi tittade på Melodifestivalen som var i går. Nu tänke jag berätta mer vad vi gjorde igår. Det var jätte kul. Vi träffade några stycken som vi känner också. Dom som sjöng heter Paul Dianno och Blaze Bayley. Låtarna var bra och dom var coola när dom sjöng. En kompis till oss bjöd oss på dricka. Tack så mycket för drickan. Det var billigt att köpa dricka där. Så det var bra. Jag och älskling köpte varsin tröja där och en affisch. Jag kan vissa dom imorgon hur dom ser ut. Man fick ett gult band när man hade kommit in. Biljetterna var så coola också. VI fick ta en bild med dom också. För Dannes bror jobbar med dom eller vad man ska säga. Så vi tog en grupp foto med Dannes familj med dom. På den här bilden syns jag inte så mycket. Men det finns fler som jag inte har fått än. Dom kommer upp när jag har fått dom. Vi kom hem halv 3 igår. Så vi gick och la oss när vi kom hem. Vi sov till klockan 12 idag. Nu kommer det massa bilder från igår.

 

                                                            



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards