prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2013

Av Malin - 24 juli 2013 14:34

                Idag har jag och min underbara skatt Daniel varit förlovade i 1 år och 10 månader.<33

Du är det bästa som någonsin hänt mig och du lyser verkligen upp min dag. Jag vill alltid dela mitt liv med dig. Jag vill aldrig förlora dig min bästa älsklingen. Du är mitt livs partner. Du är som min bästa vän jag kan säga alltid dig och det är så helt underbart att jag säga allt till dig. Du är ju min pojkvän Tihi. Jag älskar dig så grymt mycket min älskling. Miljoner med pussar till dig min finaste man från Din Malin.

Av Malin - 22 juli 2013 20:57

Idag har vi köpt tåg biljeter. För imorgon ska vi till allsång på skansen. Vi har gjort massa god matsäck som vi ska ha med oss. Jag och älsklingen ska dit med en vän. Så det ska bli mysigt. För en stund sen var vi på allsång här på våran stad också. Mina föräldrar var där också. Dom hade med sig rabarberpaj och vaniljsås till. Jag drack bästa goda cola till. Det var gott och mysigt. Vi åker tidigt imorgon. Så vi får bra platser. Så titta gärna på allsång på skansen på tv imorgon om ni ser oss.

   


Av Malin - 21 juli 2013 21:15

Idag gick vi en till promenad i det här fina vädret. Det så skönt att det inte har regnat så mycket den här sommaren. Förra sommaren regnade nästan hela tiden. Vi var på en loppis idag också. Annars har det var en lugn och tråkig söndag. Söndagar brukar vara tråkiga. Nästan alla affärer är stängda då.

 

Av Malin - 20 juli 2013 20:52

Idag gick vi en promenad vid våran sjö som ligger nära oss. Sen har vi stor städat hela våran lägenhet. Så nu är fint och rent. Jag provade en vatten tattoo för skoj skull idag. Det står Love på. Det var kul att prova det. Det var så länge sen och jag har några stycken som jag köpte när jag var liten. Nu blir det tvmys med lite gott.

 

Av Malin - 19 juli 2013 19:59

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Först åkte vi till Ikea i Stockholm. Här kommer det en bild på det har köpt. Lite av sakerna har jag köpte med älsklingen. Så vi vart nöjd det vi har köpt. Sen åkte vi och stor handlade. För det behövdes. Efter det skulle jag kolla synen. Jag har valt två par nya glassögon som ni får sen när dom kommer. Men syn hade bara ändrat sig lite sen sist jag var där. Det har blivit lite sämre bara. Snart bli det filmmys med älsklingen. Vi ska titta på en skräck film. Nu får ni ha en jätte bra helg mina läsare.

 

Av Malin - 18 juli 2013 19:08

I natt var Truls lite orolig han pep mycket och så var han jätte gosig också. Så vi fick inte sova så mycket för han. Men det nog för han brukar vara ute på nätterna. För idag på dagen är han lugn. Idag var vi på stan med svärmor. Vi fikade med henne också. Hon bjöd oss på det. Tack världens bästa svärmor. Så vi har har haft en mysig dag mes svärmor. Hon körde hem oss också. Tack för körde hem oss. Truls var så duktig kille som klara sig själv en stund. Min duktiga bebis. Här kommer det en rätt gammal bild på mig.

 


Av Malin - 18 juli 2013 11:17

                                      2 år och 5 månader med min bästa snyggaste Daniel.<33

Hur skulle jag klara utan dig. Jag klarar inte en minut utan dig. För du gör mina dagar helt underbara. Du är min nu,för alltid och det har jag bestämt. Jag älskar dig så otroligt enormt mycket. Mossor med pussar dig min underbar skatt. Från din Malin.

Av Malin - 17 juli 2013 20:21

Förlåt att jag inte bloggade igår. För igår hade vi några kompisar hemma hos oss och vi tittade på allsång på skansen. Vi åt popcorn till det. Sen gick vi en kvälls promenad. När vi kom hem vart det så sent att blogg och så var jag jätte trött. Idag träffa vi en kompis vid stora lekparken. Hon var barnvakt. Det var en söt liten tjej som hon passade. Vi åt på slagsta glass med dom också. Jag tog en lakrissnäcka den tycker jag är så god. Jag älskar lakris. Så det var jätte mysigt. För en stund sen var mamma och hon tog med sig min Truls bebis. Vi ska prova om han vill bo här istället. För han är så rädd för nya folk och vara ute. Först var han rädd och pep och gömde sig. Men nu är han jätte gosig och han har ätit mat och så. Så det är bra och sen är han ju min. Så jag hoppas att han vill bo här med oss. Han värka trivs just nu. Han ligger och vilar just nu.

    

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards