prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2013

Av Malin - 5 juli 2013 20:13

Imorse när jag cyklade så såg jag två små söta harar som sprang på vägen. Jag såg dom där vi bor och sen såg jag en till söt hare nära mitt jobb. Så det var så kul och se dom i nära hål. Dom var inte så rädda heller. Idag på jobbet så har vi städat och vi la alla saker lådor som dom ska lägga i. Sen gick jag med två stycken av barnen och postade lite brev. Jag fick slutat tidigare idag. Bästa jobbakompisar jag har. Tack för jag fick slutat tidigare ni är bästa. Så nu har jag semester i 4 veckor. Hoppas inte veckorna går fort som dom brukar göra. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 4 juli 2013 20:42

Idag gick vi en promenad till skogen med barnen. Först åt vi lite frukt när vi kom fram till skogen. Sen plockade vi blåbär och smultron. Vi åt upp dom när vi hade plockade klart. Efter i hade ätit upp dom gick vi till en lekpark. För det var så mycket med mygg i skogen. Så det var mysigt att vara i skogen och var i en lekaprk. Nu håller på drick den nya kärlekste som jag fick av en av barnen. Det låg små hjärtan i te. Färgen på hjärtorna var det korallöd. Jätte fin färg är det. Te smakade gott. Jag älskar min nya mugg som jag också har fått av en av barnen. Den är så stor och bra. Imorgon blir det helg och sen är det min sista dag. För imorgon får jag semester.

            

Av Malin - 3 juli 2013 20:39

Idag har vi inte gjort så mycket med barnen. vi har varit ute i solen och det är så skönt att vara ute när solen är här. Nu vill man verkligen semester. Här kommer det en bild på mig och min vän Katta. Danne tog den här bilden också i lördags. Hoppas det blir fin väder imorgon också.

 

Av Malin - 2 juli 2013 20:08

Idag gick vi ner till stan med barnen. Till en stor lekpark. Det tycke dom var så kul. Sen gick vi på en toa och sen gick till en gräsmatt. Vi satt på en filt och åt lunch. Vi åt pastasalla och dom fick en glass som efterrät. Jag fick sluta tidigare idag för jag hoppade över rasten idag. Så jag har haft en jätte mysig dag på jobbet idag. Sen har mamma och pappa varit här. Dom fikade här och mamma kollade på Dannes dotor som är lite knäpp just nu. Idag har mamma och pappa sin bröllopsdag. Grattis världens bästa föräldrar. Jag kommer inte håg hur länge dom har varit gifta. Här kommer det en bild på mig från allsången. Jag köpte en mjukglass. Det brukar man göra när man är där. Det är älsklingen som har tagit bilden. Min jobba kompis vann på tvlingen . Man skulle gissa på olika frågor. Grattis till dig.tävlingen Jag kom med i tidningen också.

 


Av Malin - 1 juli 2013 15:48

Idag har det varit en lugn dag på jobbet idag. För det var inte många barn på jobbet. Vi lagade mat där och till efterrätt fick vi glass mums. Vi har varit ute i där fina vädret också. Sen fick jag den här vinet och fina guldpåse av min bästa chef. Jag fick bild på mina arbetskompisar som vi tog när vi åt på en restaurang. Tack världens bästa chef. Snart ska vi å ner till stan och titta på årts första allsång. Så det ska bli mysigt. Det har man längtat efter.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards