prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 31 augusti 2012 19:43

Imorse när jag vaknade så mådde jag inge bra så jag stanna hemma från jobbet idag. Ja gick la mig igen. Det var så skönt och jag vaknade klockan halv 12. Då mådde jag värre. Nu är jag jätte snorig. Näsan bara rinner hela tiden. Jobbigt värre. Jag både svettas och fryser hela tiden. Det så himla jobbigt. Det var inte kul att vakna och att man hör att det bara öser ner regn. Jag blir så galen på detta väder nu. Jag vill ha mer sol nu innan hösten kommer. Jag har världens bästa föräldrar dom hade köp mat när dom hade varit på stan. Det var min favorit mat också. Sen tog jag en varm dusch. Det var så skönt. Idag har man bara titta på film. För det har ösregnat hela dan. Hoppas jag blir frisk snart. Jag få ta det lungt så blir jag nog frisk snart. Nu blir det att titta på fångarna på fortet och äta lite gott. Ni får ha en trevlig en mysig helg alla mina bästa läsare.

 

Av Malin - 30 augusti 2012 19:10

Imorse när jag vaknade hade jag lite ont i halsen. Men jag gick till jobbet ändå. För jag hade ingen feber. Nu har jag mer ont i halsen. Jag tror jag börjar bli snorig också. Det brukar ta några dar innan jag blir jätte förkyld. Det har varit fint väder i alla fall så det är bra. Nu sitter jag och älsklingen titta på Robinson och dricker te. För det är bra för halsen och vi äter mackor också. Jag ska äta nektarin också så jag får lite vitaminer i mig. Jag dricker blåbärste. Den är min favorit just nu. Vi har massa goda olika smaker på te hemma. Te är så gott men inte alla. Jag brukar bli kvälls hungrig ibland. Så då är det gott och mysigt att en kvällsmacka och dricka te.

 


Av Malin - 29 augusti 2012 18:37

Imorse hade jag möte med Johanna. Det var så mysigt att gå till skogen med barnen. Vi alla åt massa god matsäck. Sen fick alla barnen gå leka. Sen fick alla barnen och fröknar en igelkottskylt som det står alla har namn på och sitter på alla barns väska. Jag fick också en egen skylt. Deras grupp heter så. Igelkott passa ju bra på mig. För dom är söta små djur. Jag är med dom minsta barnen. Jag älskar att var med dom små. För dom är så himla små gulliga. Ibland är dom inte i grupper. Så då får man både leka med både små och stora. Så det är jätte kul att man för vara med alla. idag såg jag att det stod mitt namn på en krok och en hylla som man kan ha vantar eller mössor i. Det var kul att se. Haha märkte inte det förens idag.  

   



Av Malin - 28 augusti 2012 20:59

Jag gick till jobbet idag. Brr det var frost ute imorse. Det är augusti och det frost usch säger jag bara. Nu snart vinter här. Snart dax att ta fram vinterkläderna. När jag kom hem åt jag lite mellis. Sen har man mest tagit det lungt. Nyss så tittade vi på ung och bortskämd. Jag åt en 88 glass för en stund sen. Snart blir det att sova. Dagarna går så himla snabbt. Mysigt imorgon ska man till skogen med barnen. Jag längtar tills imorgon.

 

Av Malin - 27 augusti 2012 20:50

Igår tittade jag och älskling på två stycken skräck filmer. Som Danne köpte av min kompis som vi träffade i fredags. Idag jobbade jag till halv 4 för första gången. Det ska jag jag göra varje måndag. Varje måndag hinner jag äta mellis med barnen. Det är så mysigt. Idag  har Danne varit på arbetsförmedlingen. Det gick bra för han. Han kanske får en praktik snart. Vi får hoppas på det bästa att han får det. Idag så körde min arbetskamrat hem mig och Danne. För hon slutade också halv 4 idag. Hon bor rätt så nära mig också. Så det är jätte bra att man kan göra så. Så slipper jag ta bussen ibland. Det är så bra när vi slutar samtidigt. För då kan jag åka med henne. När vi kom hem lämnade vi två bord på mammas jobb. för vi hade lånat dom till våran loppis. Jag tror jag börja bli sjuk. Hoppas inte det. Både jag och Danne känner oss lite sjuka. Om jag blir värre så ska jag nog vara hemma från jobbet. För en stund sen såg man på Robinson och nu tittar man på Ensam mamma söker. Sen blir det att sova. Jag är jätte trött idag.

 


Av Malin - 26 augusti 2012 20:22

Förlåt att jag inte bloggade igår. Vi gjorde jätte mycket saker igår. Pontus och Joline kom. Vi fiskade på kvällen. Pappa och jag fick varsin abborre. Sen fick vi bara massa små fiskar. Dom la vi i vattnet igen. För dom är inga goda att äta. Fast två små fiskarna vart skadade och dom gick inte att rädda. Så våra katter fick smaka på dom istället. Vi brukar få mer fiskar. En gång fick jag upp jätte många abborrar på samma dag. Sen när vi kom hem så åt vi kräfter. Efter vi åt kräfter såg vi på film. Vi såg på när jag och Pontus var liten. Vi tvättade tre tvättar och gjorde massa annat kul igår också. Idag har vi mest tagit det lungt. Vi har packat ner alla saker från våran loppis. Nu har vi ingen loppis mer. Nu blir det att titta på tv och sen sova.

 

Av Malin - 24 augusti 2012 21:32

Efter jobbet så åkte jag till en kompis i Västerås för första gången. Hon heter kicki och vi har prata med vara länge på nätet. Så det var kul att träffa henne. Det vart svårt att hitta där hon bodde men till slut så hittade vi dit. Vi byte kläder med varandra. Vi var lite narvösa men det gick rätt så bra ändå. Men jag var bara där en stund. För sen åkte jag,Danne och familjen till ikea och lite andra affärer. Vi åt mat och fikade på ikea. Det var jätte gott. Massa fint hittade jag. Det kommer bild på det nu. För en stund sen tittade vi på fångarna på fortet. Så det har varit en jätte mysig dag och på våran dag också. Nu är jag jätte trött.  

 

   

Av Malin - 24 augusti 2012 06:16

                            Idag har jag och min fina älsklade Daniel varit förlovade i 11 månader.<33  
    
I nästa månad har vi var i förlovade i 1 helt år. Jag är så glad att vi är förlovade. Jag älskar dig så sjuk mycket. Så fort jag åker och jobbar så saknar jag dig jätte mycket. Fast vi se varandra varje dag. Massar med pussar till dig från din princess.  



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards