prinsessanmalin

Alla inlägg den 14 juni 2022

Av Malin - 14 juni 2022 21:13

Kunde inte blogga igår. För jag kunde inte komma in på bloggen igår. Det blev att gå upp tidigt igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Sen tog lugnt en lite stund. Sen tog jag en promenad till jobbet. Det passade bra för det var fint väder då. Det var så fint  där vid vattnet solen lyste på också. Men dom bygger ju över allt här. Så då slapp jag ta bussen. Det var fullt upp igår. Efter jag hade slutat gick jag hem. Sen kom mina förändrar hit och tog på de nya däcket. Dom tog mig sig Truls. Dom ska var katt vakt i några dagar. Dom var även så snälla hade fixat jordgubbar till oss också. Det tackar vi så mycket för. Jag fick en matlåda som jag kunde ha idag. Vi ska åka till Dreamhack snart. När dom hade åkte fixade vi med kvälls maten. På kvällen kändes det så tomt när Truls var inte här. Han brukar alltid prata och mysa på kvällarna. Han brukar även sova med oss. Men jag kollade lite olika klipp på kvällen och sen gick ja la mig. Jag la mig rätt Skaplig tid. Jag var så trött och sen är det skönt att lägga sig i tid.  

                       


Idag gick jag också upp tidigt. Efter jag hade vaknat gjorde jag mig ordning. Sen kollade jag lite klipp en stund. Senare cyklade jag till jobbet. Då var så soligt ute också. Dom här dagarna har varit så konstigt väder. Ibland sol och bland regn. Det varit fullt upp. Igår tog min jobba kompis med sin en kaka som hon hade bakat till personalrummet. Min pappa brukar baka såna ibland. Vi har även massa godis var också från barnen. Men idag slutade jag en skaplig tid. När jag kom hem blev det att äta kvälls mat. Maten var klar när jag kom hem. Min Sambo hade även bakat chokladbollar också. Jag kollade förut på klipp och nu kollar jag på serie tills jag sova. Jag ska sova snart hade jag tänkt.    

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards