prinsessanmalin

Alla inlägg den 21 mars 2022

Av Malin - 21 mars 2022 21:37

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp rätt tidigt igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och jag kolla på lite klipp en stund. Senare fixade jag mig och sen blev det att spela in lite video. När jag var klar med det tog jag det lugnt en stund. Senare blev vi hämtad av min bror och hans fru. Vi skulle till mina föräldrar. Moster var där med. För vi skulle fira pappa som fyller år i morgon. Vi fikade och senare var vi ute en stund. Det var så fint väder igår med. Senare körde dom hem oss igen. När jag kom hem blev det att fixa lite här hemma och sen fixade vi lite kvälls mat också. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade vi på sista farmen. Sen kollade jag bara på tv tills jag gick och la mig.  

     

 

 

 

 

 

 


Idag blev det att gå upp tidigt. Jag tog fram kläder tills idag. Brukar göra det dagen innan. Det var bara tröja jag behövde ta fram och olika stumpor. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade också på klipp en stund. Sen gick jag och slängde skräp. Efter det blev det att ta bussen till jobbet. Det var soligt och skönt idag med. Det varit fullt upp idag. Skönt att jag slutar ganska tidigt på måndagar. När jag kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen ladda jag upp lite video. Jag har även kollat på olika klipp. Nu blir det att sova. Jag börjar bli så trött nu.  

   

Nu rockar vi sockarna. För  vi alla är så olika. <33 #rockasockorna2022 @rockeverysock @teckensonstod

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards