prinsessanmalin

Alla inlägg den 12 juni 2021

Av Malin - 12 juni 2021 23:12

Igår fixade jag mig som vanlligt efter jag hade vaknat och jag tog även duscha också. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var en rätt lugn dag igår på jobbet. Det var soligt på morgonen. Senare när jag skullle hem kom det hem. Men då kom det luite regn. Näfr jag var nästa hemma kom det massor med regn. När jag kom blev det att packa och fixa det sista. Efter det kom min bror och hans fru. Dom hämtade oss. För vi skulle sova över hos mina föräldrar.  Vi skulle fira min mamma och min brors fru som har fyllt år. Moster var också där igår. Vi åt grillat mat och drack massa gott. Till efterrätt blev jordgubbar och glass. Blev även lite kaffe. Vi gick även och matade kossorna också som bor nära mina föräldrar. På kvällen kom myggen. För vi satt ute hela kvällen. Senare blev det att gå lägga sig. Men det vart trevligt igår.  

 

 

              

Idag efter vi hade vaknat blev det att äta lite frukost. Efter det åkte vi och handlade. Det var så länge sen vi var inne in den affären. Senare åt vi grillat korv mec bröd till lunch. Efter det blev det att fika lite jorgbbubbar med glass. När vi hade fikat klart kom det oväder. Det regnade och blåste. Det var så kallt. Efter det åkte vi hem. Idag fyller Truls år också. Så köpte lite extra god godis till han. Senare packa upp allt och sen fick det bli att fixa något att äta. Efter har jag bara kollat serie. Blir att göra det tills jag ska gå och sova.  

     

       Idag fyller våran favorit Truls 11 år. Grattis till dig från din familj och vu älskar dig gubben.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards