prinsessanmalin

Alla inlägg den 1 februari 2020

Av Malin - 1 februari 2020 22:00

Igår blev det verkligen full upp. Man började med att gå upp rätt skaligt tid. Man fixade lite gröt frukost och kollade olika klipp. Man gick även ner med tvätten också. Senare tog man en dusch och sen fixade man sig. Efter det hämtade man tvätten och hängde upp allt. Sen tog man bussen till stan. För man skulle fixa ögonbrynen och fransarna. Dom blev färgade och ögonbrynen blev noppade. Fick det i födelsedags present. Det var min kompis mamma som fixade mig. Så man blev nöjd. Efter det tog man bussen hem. Senare åkte vi till Eskilstuna. Vi åt man och kollade i affärer. Efter det blev det Takidas konsert. Dom var så bra. Dom hade även med sig ett för band som heter normandie. Man visste inte att dom skulle komma. Efter det köpte vi lite gott till hem resan igen. Vi kom hem sent så man la sig direkt. Man var så trött och kall. Det vart så kallt på kvällen. Truls kom fram när vi kom hem också.  

                                                      

Idag gick vi också upp skapligt. Vi fixade oss och sen slängde vi skräp och sen gick vi till stan. Vi träffade en kompis där. Vi gjorde lite olika saker på stan. Vi fick även gratis tårta vid våran ica. Senare när vi hade vart där ett tag gick vi hem och då kom solen fram. För förut regnade det. När man kom hem fixade man lite olika saker här hemma. Efter det blev det att fixa mat. Man har även bakat äppelpaj. För vi behövde äta upp äpplena. Helt galet att det är först Februari nu. Sen blev det mysa med katten och sen har man kollat på året första mello. Nu blir nog en film om jag orkar innan man ska sova.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards