prinsessanmalin

Alla inlägg den 20 maj 2019

Av Malin - 20 maj 2019 20:37

Hela helgen har det varit fullt upp.  I ferdags när man vaknade blev ta en dusch och sen fixade man sig. Sen åkte man i väg. Det var en rätt lugn dag men ändå en lång dag. När vi kom hem blev det fixa sig lite snabbt och sen tog vi bussen till Eskilstun med en vän. Vi kollade i affär lite snabbt och sen blev det doken. Efter det gick vi till en kyrka där fira dom pride. Där var till med Marika Carlsson. Gjorde olika skämt. Man fick ta buffe godis också. Sen handlade vi dricka och sen tog vi bussen hem. Man var uppe stund innan man skulle sova. Man var rätt trött när man kom. 

                       

I lördags gick vi upp skaplig tid. Vi fixade oss och sen gick vi till stan. Vi träffa vänner där. Vi var på kultur dagen och mässan också två gånger. För andra gången åkte vi en gratis buss dit. Inte ny buss. Så man fick ta massa fint från mässan. Kändes som vi var lite över allt i lördags. När vi kom hem var vi hemma en stund och sen fixade man sig till konsert i garaget. Det var två olika band som kom. Orangeclub och blackribbon. Vi kom hem sent. Man hann bara se vem som vann från Eurovision 2019. Den slutat så sent så man la sig nästan efter det.   

                                             

                         I lördags var det 8 år och 3 månader med min älskade Daniel.<33


Igår vaknade vi också skaplig tid. Vi åt frukost och sen fixade vi oss.Vi gick till kultur dagen igen. Det var 2 dagar i år. Vi kollade på en trollkar med några vänner. Sen var det en som gickade ut brevduvor. Sen har vi gjort lite olika saker. När vi kom hem fixade man kvälls mat och tog fram kläder till måndagen. Sen blev det ta dusch och sen blev det att kolla repis på Eurovision 2019  och Truls kollade med mig hehe. Sen gick vi la oss rätt tidigt.  

 

Idag var man bara lite små trött när man vaknade. Men det gick över. Över allt har kommit saker som ser ut som snö. Nu fick veta vad det var också. Sen var rätt kvavt ute också. God lunch idag.Det var en lång dag idag. Man har haft åt i handen idag.  När man kom hem fixade vi med maten och sen har man bara kollat på tv. Idag har man namnsdag också. Blir att sova tidigt i kväll. Det behlövs verligen.  

   

Idag har Karolina namnsdag och det betyder att jag också har det.  Fast jag stavas Caroline. Hura hurra för mig. Märkte i mobilen i morse att jag hade det också.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards