prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2017

Av Malin - 7 september 2017 22:13

Den ena bilden är i från i morse. Jobb dagen har gått bra hade en lång dag idag. Så man fixade med kvälls maten nästa direkt när man kom hem. Efter det har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Drack kaffe förut men är så trött fortfarande. Nu blir det att gå sova kommer somna direkt.   

   

 

                                    Idag är det 2 år sen min mormor gick bort.    

Av Malin - 6 september 2017 21:40

Nu börjar det bli riktigt kallt ute. Även på dagen. Det blev en rätt lång dag idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund. Sen kom mamma och måster lämnade lite saker även jag med. Efter det fick det bli att fixa med kvälls maten. Efter det fick det bli en dusch. Sen har det bara varit en lugn kväll fram för tv med lite kvälls mellis. Snart får det bli att gå sova lite. Är så trött som alltid.   

 

Av Malin - 5 september 2017 22:04

I morse var man lite trött. Jag började lite tidigare idag. Det har varit en bra dag idag. Det kom sol senare idag. Tur hade jag en kort dag idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen fixade man med kvälls maten. Efter det tog man fram kläder tills imorgon. Sen har det bara varit en lugn kväll fram tv med lite kvälls mellis. Snart får det bli att gå sova lite.  

     

               Behöver tips vilken frisyr passar i långt,mellan eller kort hår. Måste klippa mig snart.     


Av Malin - 4 september 2017 22:15

I morse var det verkligen inge kul att vakna att det regnade jätte mycket. Det har regnat hela dagen idag. Jag fick jobba över idag Regnet hade lugnat ner sig lite när jag skulle åka hem. Det blev att fixa lite kvälls mat när man kom hem och sen blev det en lung kväll. Truls blir alltid lika mysig på kvällen. För stund sen åt man lit kvälls mellis och nu kollar vi på paradise hotel 2017 för nu har det börjat igen. Så klart tittar vi på det. Sen måste man gå sova lite.  

   


Av Malin - 3 september 2017 21:11

I morse tog vi lite sovmorgon. Efter man hade vaknat tog man på sig myskläderna och åt lite frukost. Sen har man städat och fixat hela dagen idag. Har rensat mycket för vi ska loppis igen fast på ett annat ställe denna gång. Det var så varmt här inne idag på det också. Efter det var man tvungen att fixa med lite kvälls mat och sen fick det bli att ta en dusch. Man tog på sig nattkläder och kollade på lite tv. För stund sen åt man lite gott. Helgen går så himla fort. Nu blir det serie innan man ska gå sova lite.  

 

Av Malin - 2 september 2017 22:52

I morse fick vi gå upp tidigt. Vi blev hämtade av Dannes bror. Vi åkte till mina föräldrar. Svärfar var där redan. Vi tog biort grenar. Svärfar tog hem några till eldningen och lite slängde vi.  Vifick tomater av mamma också dom har odlat själva Så snällt så. Efter det blev det fika och det fick bli våran frukost. Sen åkte vi med hans bror och köpte pizza. Vi hade aldrig ätit där förut. Sen handlade vi lite och sen åkte vi hem till han åt pizza där. För vi skulle hämta buren till Truls där. För jag  ska köpa den av deras faster. Efter det körde han hem oss igen. Då åkte hans hund med för han gillar att åka bil. Tack så mycket för en trevlig dag fast vi jobbade lite hehe. Truls blev alla fall glad när vi kom hem. När man kom hem tog man det lugnt en stund och senare fick bli att äta något litet. För pizza var våran lunch. Senare fick det bli lite gott fram för tv. Snart får bli att gå sova. Är så trött efter allt idag.  

                 


Av Malin - 1 september 2017 22:06

I morse var man lite små trött. Men man drack lite kaffe innan man åkte till jobbet. Lite små mörkt var det imorse också. Jobb dagen var en lång dag. Men det var soligt och härligt väder ute idag. När man kom hem åt man kvälls mat det som blev över från igår. Efter det blev en dusch och ta på sig nattkläderna. För stund sen kollade vi på tv och åt lite gott. Der redan första september också. Snart får det bli att gå sova lite. Nu säger jag även trevlig helg till er alla.   

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards