prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2016

Av Malin - 29 februari 2016 21:37

I morse var det lite kallt ute men senare kom solen i alla fall. Dagen på jobbet har gått fort idag. Efter jag hade slutat så gick av på stan och tog en promenad i solen hem. När man kom hem blev det laga mat och sen har man tagit det lugnt hela kvällen. Vi har kollat på lite serie också. Det är skottdagen idag men det är inget vi firar.  

 

Av Malin - 28 februari 2016 21:04

I morse blev vi väck av söta Dino oss tidigt. Vi fick låna svärfars sköna säng. Efter vi hade blivit väckt så åt vi lite frukost och sen spela killarna lite stund. Jag tog bilden på Dino idag. Sen körde svärfar hem oss. Vi fikade lite när vi kom hem och senare blev det tacos. Efter det tog man fram kläder tills i morgon och tog en dusch.  

 

Av Malin - 27 februari 2016 22:12

I morse sov vi ut lite. Vi åt lite frukost och packade lite också. Vi gick ut i solen och slängde lite skräp. Sen kollade vi lite på tv innan vi blev hämtad av Robert och svärmor. För vi skulle sova över hos svärfar och Ronny. Vi åt hemma gjord pizza och salad. Vi drack första påsk musten också. Senare blev det ett äpple och kaffe. Har druckit 2 koppar med kaffe idag. Gott kaffe var det. Jag kollade på Melodifestivalen med svärfar och Robert. Dom andra spelade och Danne kollade på SVT. Vi åt popcorn till och drack socker dricka. söta Rissla på bilden. Det är Ronnys hund. Dino är där som dom är hundvakt till. Han satt mitt knä som han brukar göra. Jag bloggar från mobilen idag. Tog aldrig med mig datorn.

Av Malin - 26 februari 2016 23:23

I morse fick man lite sovmorgon och jag tog en dusch efter jag hade vaknat. Efter det fixade jag mig och åt lite frukost. Söta Truls sov gott i morse. Det var väldigt lugnt på jobbet idag. Jag slängde skräpt med några. Jag hade en sen dag idag. Jag åt lite mat när jag kom hem och fixade mig. Åkte jag buss till Harrys. För vi skulle träffas där alla mina jobba kompisar. Det var after work så dom bjöd på lite annat gott också. Jag åt en efterrätt och cider till det. Vi hade det trevligt. Kom nyss hem. Min jobba kompis körde hem mig. Tack så mycket för det. Nu är man super trött. Trevlig helga alla och sov gott.  

             

 

Av Malin - 25 februari 2016 21:36

Söta Truls i går kväll. I morse var man rätt trött och det har varit rätt lugnt på jobbet. Efter jobbet gjorde man ett snabbt ärenden och sen gick vi hem. Vi blev hämtad av en kompis pappa. För vi hade blivit bjuda på 3 rätters middag hos en kompis. Tack så mycket det var gott. Så nu är man jätte mätt. Så man lär nog sova ganska gott och hosta har blivit lite bättre känns det som. Snart blir det att gå sova i alla fall.  

         

Av Malin - 24 februari 2016 22:29

I morse tog vi en promenad till skogen med jobbet. Drack kaffe i skogen. Hade inge matsäck idag. Men det var härligt i solen. Efter slutat gick jag ner till stan och möte Danne. Jag köpte på bok rea som började idag också. Sen åt vi varma mackor på stan. För vi skulle bli hämtad av svärfar. Hans bröder var var också där. Sen körde han hem oss. Det tackar vi så mycket för. Sen tog man fram kläder tills i morgon och tog en dusch. Söta Truls i morse och när vi kom hem. När vi var på vägen hem ramlade jag lite. Fick lite ont i handen men det gick bra. Det är jätte halt och ingen har typ saltat eller haft grus på. Det är dåligt. Nyss tittade vi på Ted 2 också. Nu blir gå sova också.  

           

Av Malin - 24 februari 2016 05:30

                           Idag har jag och min fina Daniel varit förlovade i 4 och 5 månader. <33


Du är det bästa jag har och jag vill ha dig hela livet ut. Du gör mina dagar hela och underbara. Jag älskar dig så himla mycket min fina skatt. Pussar till dig min finaste från din Malin.   

Av Malin - 23 februari 2016 20:22

I morse när man kom till jobbet åt man frukost. Det varit rätt lugnt på jobbet. Vi tog en promenad på morgonen i vår solen. Härlgt väder det varit idag. Jag slutade tidigt idag. Så efter jag hade slutat möte jag älskling och några kompisar. Vi fikade jätte länge. Sen hämtade jag ut min hostmedicin. Den är bättre men man blir trött av den. Tur att jag inte behövde åka till doktorn för att köpa den. Så det tackar så mycket för. Så natt kanske jag sova bättre än vad jag gjorde på förra natten.  

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards