prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2013

Av Malin - 15 juli 2013 22:34

Idag gick vi en promenad till stan. Men det var inte så skönt väder. Det var sol men det blåste så kallt. Sen kom en kill kompis till oss och hälsade på. Han bor så nära oss. För en stund sen var vi på allsången. Vi var där med några vänner och mina föräldrar. Våran kompis bjöd på fick som dom hade med sig. Tack för fikat det var mumsigt. Efter det åkte vi till Mcdonalds. För vi vart kvälls hungriga. Då fick ett till nytt colaglas. Vi fick mina föräldrars glas också. Så då vart jag glad. Tack mamma och pappa för att ni bjöd oss på det. Sen fick vi dom här sakerna av mina föräldrars grannar. Tack världens bästa grannar.

 

Av Malin - 14 juli 2013 20:29

Idag kom vi hem. Vi har haft helt underbart och kul. Vi har varit ute på däck druckit lite. Sen har vi ätit massa gott och druckit massa gott. Igår så var vi utanför båten och tittade i affärer och annat. Vi åt lunch på Mcdonalds där. Då fick vi colaglas. Joline vann den är söta Angry bird princess Leia tjejen som jag fick av henne tack så mycket. sen har vi sett på två stycken danssower,lyssnat på folk som sjungit och som spelar instrument . Sen var det en tjej som fotade oss som vi köpte av. För dom vart så fina. Sen har en tjej ritat av mig. Den vart så lik mig. Jag har köpte massa fina saker som jag är nöjd med. Nu kommer det några stycken bilder som vi har tagit där.

                          

Av Malin - 11 juli 2013 20:04

Idag gick på stan och gick en skön promenad vid sjön. Sen har jag och älsklingen packat för fullt. För imorgon ska vi åka på en kryssning . Vi ska åka med hela min familj. Det ska bli mysigt och kul. för det var jätte läng sen jag åkte på en kryssning. Vi ska vara borta hela helgen. Så jag kommer inte kunna blogga något. Så jag bloggar på söndag när jag har kommit hem. Jag älskar min familj mest av allt

 

Av Malin - 10 juli 2013 20:23

Idag har vi varit med några vänner och tagit lite bilder. Idag var det tråkigt regn väder och nu kom solen frame. Vi har varit bort hela dagen. För en stund sen åt vi jordgubbar och glass mums. Snart ska jag och älsklingen se på lite filmer. Den här bilden är så vacker och cool.


Av Malin - 9 juli 2013 20:10

Idag har vi varit hemma hos bästa Anette och hennes familj. Det var så kul och trevligt där. Det var så länge sen jag träffade henne. Dom bjöd oss på pizza och meloner mums. Tack så mycket det var så gott. Vi måste träffas flera gånger. För det var så trevligt. När vi kom hem så kom mina föräldrar hit. Dom hade med sig jordgubbar och glass mumsigt värre.

 

Av Malin - 8 juli 2013 22:12

Jag glömde säga att vi städade igår också. Idag har vi inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. För vi var upp sent igår. Idag på kvällen så var vi på allsången. Mamma,pappa och Lilla söta Pyret var där också. Jag köpte en god mjukglass också. Idag fick man ta ett kaffepaket och det gjorde vi. Pappa hade vunnit massa godis på ett annat ställe som vi fick. För en stund sen åkte Robert hem.

 


Av Malin - 7 juli 2013 18:45

Idag gick jag och älsklingen till stranden. Vi solade lite och fikade lite. Det var kul och kolla på alla som var där. Det var mycket folk där. Fast det brukar vara det när det är så fint väder. Sen fick vi vara hundvakt en stund. Vår kompis behövde handla lite så vi fick passa hunden Molly. Hon var så söt. För en stund sen åt vi tacomys och nu är Robert här. Det är Dannes bror. Vi ska snart titta på massor med bra filmer.

   

Av Malin - 6 juli 2013 20:04

Idag åt vi på restaurang med mormor,morfar,moster och mina föräldrar. Vi firade att mamma och pappa hade bröllopsdag  för några dagar sen. Vi firade mormor och morfar också har haft bröllopsdag tror jag. Maten var så god. Moster bjöd oss på maten. Tack världens bästa moster. Sen vi på stan med dom en stund. Sen åkte dom hem och vi stannade en stund till på stan. Efter det tog vi en promenad och tog lite bilder. Sen har vi tvättat massor med tvätt. Nu tar vi kväll och tittar på sommarkrysset. Här är en av bilderna som Danne tog på mig.

      

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards