prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2023

Av Malin - 27 februari 2023 20:58

Idag började senare. Jag gick rätt tidigt ändå för att hinna med lite olika saker. Jag fixade mig och sen gjorde jag lite frukost. Jag kollade på lite klipp en stund. Sen har jag fixat med olika saker. Senare åkte jag till jobbet, Senare kom solen och det var så varmt ute. Jag slutade ganska tidigt. När jag kom hem tog det lugnt en stund. Senare mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. Efter det köpte vi på shop shop. När jag kom hem åt jag maten och kolla på olika klipp. Nu kollar vi på serie innan vi ska sova. Blir att sova snart. För jag börjar bli så trött redan nu.  

   

     


 

Av Malin - 26 februari 2023 21:27

Idag sov vi ut lite. Men det gick inte sova så jätte länge. Solen lyste mycket när vi vaknade. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Sen skulle jag gå ner med tvätten. Då ska jag hade var tydligen översvämning i tvättstugan på golvet. Så ringde så dom kunde ta bort det. Dom kom lite senare och fixade så jag kunde tvätta min tvätt. Den ena displayen verkade var hel igen. Sen slängde jag skräp. Det var jätte soligt och varmt ute idag. Jag kollade även på olika klipp. och små fixat här hemma. Senare fixade jag med kvälls maten och sen fick det bli att ta en dusch. Nu kollar vi på serie innan jag ska sova. Jag ska sova snart hade jag tänkt.   

             

Av Malin - 25 februari 2023 20:33

Idag gick vi upp skapligt tid. Vi fixade oss och sen kollade vi på en serie en stund. Sen gick vi till stan och träffa några kompisar. Vi kollade i olika affärer och så åt vi mat också. Dom bjöd på kaffe också. Solen var framme en lite stund idag. Senare när vi gick hem var så kallt. Det blåste så kallt då. När vi kom hem blev det att ta det lugnt och kollat på olika klipp. Till kvälls mat blev det mackor. För vi var inte så jätte hungriga. Nu kollar vi på Mello. Sen blir nog se serie innan jag ska sova sen.      

   

Av Malin - 24 februari 2023 20:40

I morse gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite. Sen tog jag bussen till jobbet. Det varit en lugn dag idag. Efter jobbet gjorde jag lite ärende innan jag gick hem. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter jag hade ätit blev det att ta en dusch. Nu kollar vi på Talang och sen blir det serie tills jag ska sova. Blir att sova snart. För jag börjar bli så trött redan nu. Så nu säger jag god natt och trevlig helg till er alla.

 

Av Malin - 23 februari 2023 21:06

Igår gick jag tidigt. Efter jag hade vaknat så blev att fixa mig och jag fixade även lite frukost. Jag kollade på serie en liten stund. Senare gick jag till jobbet. Dom här dagarna  har kommit mycket snö på morgonen. Det varit en lugn dag igår. Innan jag åkte så gjorde jag ett ärende. När skulle hem var det inte mycket snö ute. Till kvälls mat fick vi matlåda av min sambos jobba kompis. Det var jätte gott. Senare blev det att fixa ordning lite semla. Jag gjorde varm mjölk. För det var så länge sen jag åt det till semla. Jag kollade även på serie tills jag skulle gå sova. Jag var så trött senare mot kvällen igår.   

         


Idag gick jag också upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig. Sen tog jag det lugnt en stund. Sen gick jag till jobbet och lyssnade på musik. Det kom lite då också. Det har verkligen snöat hela dagen idag. Det har varit en lugn idag med. Innan jag åkte hem blev det att göra olika ärenden. Tur var det ljust fortande när jag slutade. Jag blev blött i skorna också. För det var blött ute när jag skulle hem. Tur möte jag upp min sambo och hans bror. Så jag fick åkta med dom hem sista biten. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Senare mot kvällen blev det att äta lite mer semla. Det ju så gott. Truls blev glad också få smaka lite. Nu kollar jag på olika klipp. Snart blir det att gå sova. För jag börjar bli så trött nu.   

 

Av Malin - 21 februari 2023 21:00

I dag gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite och sen blev det att fixa ordning lite frukost. Senare gick jag till jobbet. När jag var nästan framme så började det snöa ute och det kom massor. Det varit en lugn dag idag. När jag hade slutat var inte mycket snö kvar. Innan jag åkte hem gjorde jag ärenden. Det är semmeldagen idag och bok rea var det idag. Jag hittade en bok. När jag kom hem fixade jag kvälls maten . Det blev pannkakor idag. Efter det har jag kollat på olika klipp och serie. Blir att kolla serie en stund till innan jag ska sova. Men jag börjar bli trött. Så jag ska sova snart.  

 


Av Malin - 20 februari 2023 20:39

I morse gick jag upp tidigt för att fixa mig och sen blev det att göra lite frukost. Jag kollade på lite olika klipp en stund.  Senare gick jag till jobbet. Det kom massa med snö. Det var jätte halt på visa ställen. Så jag halkade några gånger. Men det gick bra. Jag lyssnade också på musik. Det varit en lugn dag idag. Jag slutade ganska tidigt idag. Jag tog bussen hem. För det var så blött när jag skulle gå hem. När jag kom hem åt jag lite mellis. Senare kom mamma hämta mig. Vi gjorde lite olika ärenden. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på klipp. Jag har även ladda upp lite video. Nu kollar vi på serie och det får blir tills jag ska sova. Jag börjar bli trött nu.  

   


 

 

   

   

 

 

 

Av Malin - 19 februari 2023 22:09

I morse gick jag upp tidigt. För att gå ner med tvätten. Efter gick jag la mig en lite stund. Senare blev det att hämta tvätten. När jag hade hängt upp tvätten så fixade jag frukost och kollade lite på olika klipp en stund. Efter det spelade jag in lite video men dom får komma upp imorgon. När min sambo kom hem från jobbet blev det lite fika. Min sambos jobba kompis gav mig godis hjärtan till mig. så snällt så. Efter fikat blev det att fixa lite med olika saker hemma. Jag gjorde även rent i katt lådan och kastade skräp. Det var så soligt och fint ute idag. Senare blev att att fixa med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på olika klipp tills jag ska sova. Jag ska sova snart hade jag tänkt.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards