prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2022

Av Malin - 1 maj 2022 22:11

Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat tog jag fram det jag skulle ha på mig igår. När jag var klar med det fixade jag frukost. Jag kollade på olika klipp en stund också. Sen fixade jag mig. När jag var klar med det blev det att gå till stan. För jag skulle ha uppträdande där med kören. Vi kom lite tidigare för att öva lite. Mina föräldrar kom och tittade mig. Efter det gick vi och fikade. När vi klara med det så gick vi och handlade. Jag köpte lite sommar kaffe. Sen åkte jag med mina föräldrar hem till dom. Vi fikade lite när vi kom dit. Senare hämtade vi upp min kusin. Hon hade med sin hund. Senare åt vi tacos. Efter maten åkte jag hem igen. När jag kom hem kollade jag på tv och fikade lite. Jag la mig inte så sent igår. Jag blev så trött.  

              

              Ha en rikigt mysigt valborg alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33


       

                                     Ha en riktigt mysig valbog nu alla mina vänner.<33

 


Idag gick upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat fixade jag lite att äta och jag kollae på lite klipp en stund. Sen gick jag ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen är fortfarande trasig. Så jag fick gå lite extra gånger. Sen blev det att dricka kaffe. Efter det gjorde jag rent till katt lådan och sen blev det att slänga skräp. Jag har även tagit fram kläder tills i morgon. Jag fixat med olika saker här hemma också. Nu är det redan maj också. Senare blev det att fixa med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på klipp och snart blir det att gå sova hade jag tänkt.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards