prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2022

Av Malin - 3 april 2022 22:00

Idag blev det att gå upp tidigt för att gå ner med tvätten. Det jobbiga var att den ena tvättmaskinen var trasigt. Så jag fick gå dit lite extra gånger. Men jag la mig ändå en stund till. Senare blev det att fixa lite frukost och jag kolla även på lite klipp en stund. Senare blev det att ta en dusch. Efter det har jag fixat med olika saker här hemma. För det var ändå inte så bra väder idag. Jag tog även fram kläder tills i morgon. Senare efter det blev det att fixa lite kvälls mat. Nu på kvällen laddade jag upp video som jag spelade in igår. Nu blir det att gå sova.  

        

 

 

 

 

Av Malin - 2 april 2022 20:49

I morse gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat fixade jag lite frukost och jag kollade även på olika klipp en stund. När jag var klar med det så fixade jag mig lite och sen tog jag cykel och gjorde ärenden. Jag provade även att cykla för fösta gången i år. För nu var det så soligt och inte minus grader. Det var så härligt. Fanns det var lite små kallt på vissa ställen. Såg att det blev varmare senare på dagen. Senare kom mina föräldrar och lämnade lite saker snabbt. Sen har jag små fixat lite här hemma också. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Åt en mat låda som jag fick av mina föräldrar. Det var så gott. Senare spelade jag inte lite video som får koma upp i morgon istället. Sen har jag kollat på lite serie. Nu kollar jag på Hela Sverige skramlar. Sen blir de nog sova eller serie en lite stund efter det om jag orkar.  

     


Av Malin - 1 april 2022 21:18

I morse blev det att gå upp tidigt igen. För jag började tidigare idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var minus grader på morgonen igen. Det varit ganska lugn dag idag men det var en rätt sen dag. Fick gå lite tidigare idag. Det varit så konstigt väder också. Så det fick bli en stor kopp kaffe på rasten idag. Innan jag åkte hem handlade jag lite gått på torget idag. Sen gick jag hem. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Efter det kollade jag på klipp och nu ser jag på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards