prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2022

Av Malin - 15 april 2022 19:14

Igår blev det fullt upp. Jag fick sova lite längre igår också. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag även lite frukost. Jag kollade på serie en stund. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var rätt kallt ute. Vi firade påsk på jobbet. Jag fick äran att var påskkäring och lämna lite påsk ägg och lite annat. När jag var klar med det så blev jag en påsk hare. Jag tog bort sminket då. Så vi gjort olika lekar och åt lite gott. Senare blev det påsk lunch.  Det blev massa godis över som vi hade på rasten också. Dagen gick fort och senare kom det regn. Vi fick även fint halsband av min chef igår. Tror alla fick olika färger. Fick gå hem lite tidigare igår och då hade det slutat att regna. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på klipp en stund. Senare kollade jag på serie stund innan jag skulle sova. Jag la mig rätt tidigt igår. För jag blev så trött igår. Nu har jag lång helg ledigt. Så skönt.   

                   

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och sen kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag en dusch. Jag har även målat mina naglar. Med lite påsk färg. Jag har inte gjort så mycket idag. Blev en lugn dag här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och nu kollar jag på serie. Snart blir det att kolla på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag trevlig helg och god natt på er alla.  

   

Av Malin - 13 april 2022 21:12

Igår fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat går blev det att fixa mig och fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet igen. För det var fint väder igår med. Bara lite blåsigt ute var det. Det var fullt upp igår. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag cykel till kören. Det var sista kören igår. Men vi ska ha uppträdande någon annan dag. När jag kom hem la jag mig nästan direkt.  

 


Idag fick jag sova rätt länge. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning och sen fixade jag frukost. Jag kollade också på lite klipp en stund. Det var kallt idag men jag cyklade ändå idag. Det skulle ha regnat idag men det kom inget som tur var. Vi fick choklad av en av barnen idag och ha i rast rummet också. Det varit fullt upp idag och en lång dag. Tur att jag börjar senare idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och senare kollade jag lite klipp en stund. Blir att gå sova snart.  

 

Av Malin - 11 april 2022 21:34

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixa jag lite frukost. Jag kollade på lite klipp också en stund. Det var så fint väder idag så jag tog cykel till jobbet. Det varit fullt upp idag. När jag kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden sen köpte vi hem lite god mat. För stund sen såg jag på film. Nu blir det att sova.  

   

Av Malin - 10 april 2022 21:11

Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen var fortfarande trasigt. Så det tog lite extra tid då. Men jag la mig en stund till efter det. När jag var klar med allt det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Senare blev det att slänga lite skräp. För idag var fint väder äntligen. Efter det har jag fixat med olika saker här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen tog jag en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Blir nog att sova snart hade jag tänkt.  

     

Av Malin - 9 april 2022 21:07

Igår blev det att gå upp tidigt. För jag skulle börja tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var ganska lugn dag igår. Det var även snö storm igår med. Jag fick sluta lite tidigare också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på klipp en stund. Sen kollade jag på tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt igår. För jag var så trött.  

   


Idag gick vi upp en skaplig tid. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. Senare blev det att fixa lite med olika saker hemma. När jag var klar med det kollade jag på serie. För det snöa idag med. Senare blev det att fixa med kvälls maten. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Jag åt lite glass förut. Blir nog att sovs snart tror jag.  

 

Av Malin - 7 april 2022 21:31

I dag blev det att gå upp tidigt. För jag skulle börja tidigare idag. Så efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen gick jag till bussen. Det varit fullt upp hela dagen idag och en sen dag. Vädret har inte var kul. Snö storm nästan hela dagen har det varit. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på klipp. Nu kollar jag på serie en stund och snart blir det att sova. För jag börjar bli trött nu.  

 

Av Malin - 6 april 2022 22:09

Igår sova jag lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på serie en stund. Sen gick jag och slängde lite skräp. Efter det gick jag till bussen. Det hade kommit snö igen. Det var väldigt konstigt väder igår. Det var fullt upp igår och en lång dag. Det fanns massa gott igår på rasten också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Senare tog jag bussen till kören. Efter det gick jag hem. När jag kom hem gick jag la mig direkt. Jag var så trött.  

            

Idag gick jag upp tidigare. Efter jag hade vaknat blev det göra mig ordning. När jag var klar med det blev att fixa frukost och jag kollade också på lite klipp också. Sen blev det att gå till bussen. Idag var bättre väder i alla fall. Jag började tidigare idag. Det varit full upp idag med och en sen dag idag med. Innan jag åkte hem blev det att göra lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på lite klipp en stund. Snart blir det att sova hade jag tänkt.  

 

Av Malin - 4 april 2022 21:53

Idag blev det att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med blev det att fixa lite frukost. Jag kollade också på lite klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det varit en rätt lugn dag idag. Det var inge kul väder idag. Det regnat nästan hela dagen. Idag fick jag slutat tidigt. Så jag tog bussen hem och tog det lugnt en stund här hemma. Myste även med Truls e stund. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten. För jag var så hungrig. Efter det blev det att kolla på lite olika klipp. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Blir att gå sova snart. Jag börjar bli så trött nu. Idag har jag haft lite huvudvärk till och från. Tror det är för det inte var så bra väder idag.  

 

                


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards