prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2022

Av Malin - 9 mars 2022 21:38

I dag fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det varit fullt upp idag och en lång dag. Tur att det varit varmt i solen idag. Jag blev hämtat av min sambo och hans bror idag. Dom hade köpt mat hem också. Så när vi kom hem blev det att äta direkt och kollade på klipp en stund. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen tog jag en dusch. Efter det blev det att kolla på klipp. Igår var kvinnodagen också. Nu ska jag sova hade jag tänkt.   

 

Av Malin - 8 mars 2022 21:37

I morse fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och så fixade jag frukost. Jag kollade även på en serie en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det varit ganska lugn dag idag. Innan jag åkte hem gjorde jag lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten och sen blev det att kolla på lite olika klipp en stund. Blev ingen kör för mig idag. För jag var så hes i helgen så behöver rösten vila lite. Jag var även så trött idag. Så jag kollade på serie istället. Nu blir det att sova. För jag är så trött.  

   

Av Malin - 7 mars 2022 21:04

I morse blev det att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att gå till bussen. Det varit en ganska lugn dag idag och det varit fint väder också. Jag slutade ganska tidigt idag. Så det var skönt. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och kolla på lite klipp. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Blir att sova snart. Glassen åt jag för en stund sen.  

 

Av Malin - 6 mars 2022 20:40

I fredags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Sen gick ja till bussen. Det var minus grader på morgonen. Men Tur var det sol ute. Det var en ganska lugn dag i fredags. Det var en sen dag i fredags också. Så när jag kom hem gjorde vi pizza i ugn. Efter det fick det bli att ta en dusch. Senare kollade vi på Talang. Nästan efter Talang gick jag la mig. Jag blev så trött.    

Igår gick jag upp rätt tidigt. När jag vaknade så var jag lite hes. Så jag tog ett snabbt test men det var negativt. Efter jag vaknat blev det att fixa lite frukost och kollade på lite klipp. Jag åt gröt. Jag drack även te med honung i. Sen blev det att fixa mig lite. Senare kom mina föräldrar och hämta mig. Pyret var också med. Vi åkte till Ikea i Västerås och kollade även i olika affärer. Vi åt lunch och fikade också. Jag var inte lika hes under dagen. Vi var helt slut så vi orkade inte laga mat när vi kom hem. Så vi köpt hem lite kvälls mat. Senare blev det kolla på Mello. Nästan efter det gick jag la mig. För jag var så trött i hela kroppen.   

          

Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och kolla på lite klipp. Jag var lite hes idag med till och från. Senare blev det att fixa mig lite. Efter det gick jag ner och slängde skräp. Jag gick även ner med tvätten. Blev mest att kolla på klipp och ta det lugnt. Jag har även bara små fixat med lite olika saker. Jag även tagit fram kläder tills i morgon. När  jag var klar med allt blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på lite klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Blir att göra snart. För jag börjar bli trött.  

     

Av Malin - 3 mars 2022 21:06

Idag blev det också att sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och lite frukost. Jag kollade lite på en serie en stund också. Sen gick jag till bussen. Det varit fullt upp idag och en lång dag. Tur att et var soligt idag med. Men det var kallt när jag skulle hem. När jag kom blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att kolla klipp. Nu blir det se serie tills jag ska sova. Blir att gå sova snart. För jag börjar bli trött nu.  

      

Av Malin - 2 mars 2022 21:10

Igår fick sova lite längre på morgonen. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det vart fullt upp igår. Det var även soligt på dagen. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag bussen till kören och sen tog jag en promenad hem. Jag var bara uppe en lite stund när ja kom hem och sen blev det att sova. För jag blev så trött. Igår var det 1 Mars och semledagen. Vi köpte ingen semla igår.  

           


Idag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och jag fixade även lite frukost ockå. Jag kollade också på lite klipp en stund. Sen blev det att bussen till jobbet. Det blev en solig dag idag med. Det varit fullt upp idag med och en lång dag. När jag kom hem fixade vi lite våfflor. För det var så länge sen vi åt det. Efter det har jag bara kollat ppå olika klipp. Det blir att gå sova snart. För jag börjar bli så trött nu.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards